HARBINGER

Harbinger Wristwrap Redline - Sort/Rød

159,00 DKK

Harbinger Wristwrap Redline findes i 2 farver. Her er versionen i sort med den karakteristiske røde linie. De er ca 45 cm lange, har tommelfingerloop og yder maksimal støtte til dine håndled, så du kan koncentrere dig om at løfte tungt. Super kvalitet fra et kendt brand.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Harbinger Wristwrap Redline - Sort

Sorte Wrist wraps fra Harbinger giver dig optimal håndledsstøtte. Brug dem når du vil løfte tunge vægte, bænkpresse, etc. i fitnesscentret eller hjemme i stuen med dit hjemmetræningsudstyr.

Støtte til dine håndled kan hjælpe til, at du undgår skader - og du kan potentielt også løfte tungere og lave flere reps, fordi du ikke så hurtigt bliver træt i dine håndled. Det tager lidt tid at sno de ca 45 cm lange håndledswraps på, men det er nemt og det kan gøre en væsentlig forskel for din træning.

Harbinger® Red Line Wrist Wraps har desuden også en tommelfingerstrop, som gør det ekstra nemt for dig at få dem på og sat korrekt.

Harbinger Wristwraps er onesize og på grund af længden passer de til alle. Du må gerne hente støtte i et sæt wraps - det er faktisk ret smart, for hvis du får en overbelastningsskade, så kan du blive sat ud af gamet i lang tid - så hellere proppe op med støtte.
 

  • Længde: ca. 45.5 cm ( 18 inches)
  • Farve: Sort

 

 

Specifikationer
SKU32410045
EAN3700006360548