TRX

Virtual Training Course - Digitalt download kursus

670,00 DKK

Virtual Training Course (digitalt) er et selvstudie-kursus på 4,5 timer, som giver dig viden om, og værktøjer til at lykkes med online undervisning som personlig træner eller træner for små grupper/hold.

Scroll ned og læs mere.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Virtual Training Course 

Personlige trænere, fitnesscentre og træningsstudier har rykket deres undervisning og forretning online. Der bliver stadigvæk undervist over Zoom, en-til-en over Skype, på Facebook og Boon flere steder. Kreativiteten og drivet til at omstille sin forretning har for mange være altafgørende. Og som vi ser det, så er det også fremtiden. Selv når fremmøde ansigt-til-ansigt er muligt, så vil der dels være nogle kunder, som har fået øjnene op for den fordel der er ved at kunne træne derhjemme - og dels vil det at have et online-setup liggende, som kan aktiveres med få timers varsel gøre din forretning mere robust overfor uforudsete ændringer.

TRX Training har med dette kursus sammensat et 4,5 timers digitalt kursus til download omkring alt fra teknologi, coaching via computerskærmen, kameravinkler, lyssætning, salgs-cyklus og mere. 


Virtual Training Course
er spændende, hvis du ønsker at maksimere din indtjening, udvide din rækkevidde og fremskynde din virksomhed gennem online coaching, er Virtual Training Course noget for dig. Dette digitale kursus er designet af undervisere til undervisere og giver fitness-fagfolk viden, selvtillid, værktøjer og best-practice-tips, så du kan starte op og opnå succes inden for personlig og træning af mindre grupper via virtuel træning.


Du behøver ikke udstyr for at kunne deltage.


Du vil ikke lære at undervise decideret i TRX, men du vil få indblik i de tekniske anbefalinger, hvordan du omstrukturerer fra personlig - til online coaching, etc.


Dette får du ud af Virtual Training Course

  • 4,5 timers digitalt kursus, som du kan tage online når det passer dig
  • Viden om teknologiske elementer af onlinetræning: lys, lyd, kamera, etc.
  • Indsigt i, hvordan du kan overføre din forretning til onlineløsninger
  • Indblik i måder du kan udvikle din forretning og skalere den op og ned efter behov 
  • Deltagerbevis
  • Undervisningssprog: Engelsk

 

KURSUSMATERIALER: Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (Kursusmanual, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 


Digitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk.

 

 

Specifikationer
SKU81640185