TRX

TRX for Yoga Inversions- Digitalt download kursus

350,00 DKK

Lær teknikkerne til at føle dig sikker nok til at kunne lave fx håndstand og andre øvelser med hovedet nedad. Du lærer de step, der skal til - og vi tager TRX Suspension Traineren i brug. Det gør vi, fordi den er perfekt til både at yde støtte, men også gøre det meget tydeligt for dig, hvad du skal justere i kroppen, din balance, hvad du skal aktivere, osv. 

Scroll og læs mere om kurset

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX for Yoga Inversions - teknikker og tricks


Har du en lille drøm om, at kunne stå på hænder, men svigter modet og teknikken dig? Så kan du fx starte ud med at lave øvelser med TRX´en til støtte og hjælp. TRX Yoga kan være en rigtig god måde at lære alle de teknikker og måder du kan justere, så det bliver nemmere og mere sikkert at afprøve det med at vende hovedet nedad.

På denne step-by-step digitale workshop-video tager vi et kig på hele rejsen fra Down Dog til de mere avancerede stillinger som håndstand. 

Brug TRX som støtte til fx håndstand

TRX for Yoga Inversions kurset hjælper dig med at få styr på best-practice, teknikkerne og de gode tricks, der gør det nemmere. Vi vil bruge TRX Suspension Trainer som et værktøj til at bryde  de forberedende bevægelser ned, som er nødvendige at øve, så du får en forståelse for og fornemmelse af hvad der kræver at kunne lave din valgte omvendt-yogastilling.

Tag kurset i det tempo, der passer dig.


Hvad indeholder Yoga Inversions-kurset?

  • 1-2 timers digital undervisning ved Doug Li (undervises på engelsk)
  • Digitale videoer
  • Kursusmateriale
  • Interaktive elementer

 

Vi anbefaler, at du har en TRX Suspension Trainer, en måtte og 2 yogablokke til at træne med for at få det optimale ud af kurset.

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (Kursusmateriale, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

*OBSDigitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Kurset skal gennemføres for at du modtager et deltagerbevis.

 

Specifikationer
SKU81640181