TRX Yoga Foundations Course

Det helt nye TRX Yoga Foundations Course er den ultimative fusion af TRX og Power Yoga, og er et spændende kursus henvendt til den professionelle holdinstruktør/træner. Her får du værktøjer til at implementere Yoga i din nuværende TRX træning på en spændende måde, som dine kunder vil elske. 

Omdrejningspunktet bliver, hvordan TRX Suspension Traineren kan inkluderes i undervisningen. Gøre avancerede stillinger mere tilgængelige, booste den grundlæggende kernestyrke, arbejde med optimal kropsholdning og skabe "aha"-øjeblikke for dine klienter.

Læs nedenfor, hvordan dette kursus adskiller sig fra det tidligere TRX for Yoga-kursus.

1.800,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Yoga Foundations

TRX Yoga Foundations Course er for dig, som vil lære at implementere Yoga i din eksisterende TRX-træning. TRX Yoga er en træningsform udviklet på et fundament af Power Yoga og lærer dig at arbejde effektivt med mobilitet, fleksibilitet, balance og koncentration.

Vi kombinerer viden om Suspension Training® med den fantastiske mind-body integration af åndedræt, kropsholdning og dynamisk balance mellem bevægelse og fleksibilitet, som stammer fra Power Yoga-praksis. Den ultimative måde at skubbe til grænserne for, hvad du og dine klienter kan og opdage styrken indefra og ud.

Hvad lærer jeg på kurset? 

  • Hvordan og hvorfor TRX Suspension Traineren gør en forskel i kombination med Yoga
  • Hvordan du får en helt ny dimension på træning og bevægelse
  • At bruge TRX'en til at udfordre Yoga-stillinger
  • At bruge TRX'en som hjælp til at gøre nogle Yoga-poses lettere
  • En mere struktureret tilgang til smidigheds- og mobilitetstræning i TRX

 

 


Hvordan er dette kursus anderledes end det tidligere TRX for Yoga-kursus?

Dette kursus er en videreudvikling af det tidligere TRX for Yoga-kursus, og er det grundlæggende kursus inden for TRX Yoga. Det er skrevet af dygtige Krystal Say, og du får her en langt større detaljegrad og forståelse for, hvordan du overfører TRX Yoga Poses til dine grundlæggende bevægelser. Det er nemlig stadigvæk dem vi tager udgangspunkt i for at kunne hjælpe vores klienter til at blive bedre til at bevæge sig. Her går det op for dig præcis hvad TRX Suspension Traineren tilfører til dine Yoga poses - og omvendt.

Vi opbygger et øvelsesbibliotek, som kan implementeres i eksisterende træning og samtidig gøre dig klar til det næste kursus, hvor du arbejder med at sætte poses sammen i flows (det opfølgende kursus forventes lanceret senere i 2021).

Hvad er inkluderet 

  • 7 timers undervisning af TRX Senior Course Instructor, som desuden har den 200-timer Yoga-uddannelse
  • Kursusmanual
  • Deltagerbevis
  • Mulighed for adgang til prøveperiode på TRX Core-platformen


Krav og forudsætninger

Der er ingen uddannelsesmæssige krav (det kan være en fordel at kende til TRX (indstillinger, position, etc.) og hvis du har snuset lidt til Yoga).

Kursusmateriale

Inden kursusstart modtager du en mail med alle praktiske oplysninger. Kursusmanual udleveres på kursusdagen.

Persondatapolitik:

Vær opmærksom på, at vi registrerer og vidergiver de personoplysninger til TRX Training, som er nødvendige for at kunne sende kursusinformationer til dig når du er tilmeldt vores kurser, kunne udstede kursusbeviser samt sende dig den e-mail-kommunikation, som er nødvendigt for at informere dig omkring kurset.

 


OBS: Tilmelding er bindende.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Yoga Foundations Course
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære