TRX

TRX Yoga Hip Openings - Digitalt download kursus

350,00 DKK

Stramme hoftebøjer forplanter sig i kroppen. Det kan begrænse din bevægelsesfrihed markant, du kan få ondt i ryggen, osv. Derfor er det super godt at få tænkt måder ind i din træning eller yogapraksis, som hjælper med at løsne op for spændinger i netop hofteområdet.

TRX Yoga Hip Openings er et kort, digitalt kursus undervist af dygtige Krystal Say, som giver dig indblik i hoftens mekanik og fysiologi - og kommer med bud på, hvordan du aktivt kan arbejde for bedre bevægelse.

Scroll ned og læs mere om kurset herunder

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Slip spændinger i hoften med TRX Yoga


På dette digitale kursus vil du få en dybere forståelse af, hvordan du på en sikker måde kan løsne spændinger, som er opstået i hofterne. Kurset ser på hofternes specifikke mekanik og fysiologi, hvilke yogastillinger der hjælper med at fremme bevægelsesfrihed, hvordan de rigtige hofteåbningsøvelser kan hjælpe med at forhindre skader, samt de mentale fordele der kan være ved at sørge for at tænke over netop hofternes bevægelighed og få dem inkluderet i sin træning/yogapraksis.

Hvad indeholder TRX Yoga Hip Openings

  • 1-2 timers digital undervisning med dygtige Krystal Say
  • Kursusmateriale
  • Interaktive elementer
  • OBS: Kurset undervises på engelsk


Forudsætninger og anbefalinger før kurset

Du behøver ikke have nogen specifik viden omkring TRX eller Yoga for at tage dette digitale kursus.

For bedst at lære og anvende færdighederne i dette kursus anbefaler vi, at du har en TRX Suspension Trainer, yogamåtte og to yogablokke ved hånden.

 

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (Kursusmanual, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

KURSUSNOTER: Digitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Du skal gennemføre hele kurset for at modtage et kursusbevis.

 

Specifikationer
SKU81640180