TRX

TRX Rip Training Essentials - Digitalt download kursus

350,00 DKK

Er du nysgerrig på at lære hvordan man træner med TRX Rip Traineren? Så tag dette digitale kursus online. Du lærer mere om de grundlæggende teknikker og standarder, og du får et godt øvelsesbibliotek du kan trække på - både hvis du træne selv eller hvis du vil undervise andre.

Scroll ned og læs mere

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Lær TRX Rip Traineren at kende

Dette spændende digitale kursus er et godt sted at starte, hvis du vil lære mere om at træne med det geniale træningsredskab Rip Traineren. På TRX Rip Training Essentials får du indsigt i de væsentlige bevægelser og grundlæggende teknikker i TRX RIP-træning. Udforsk, hvordan du bruger redskabet til at træne rotation, core og atletisk koordination og forbedre din hurtighed, power og kondition.

Dette interaktive kursus er designet til at give dig praktisk erfaring med funktionaliteten af ​​TRX RIP Trainer og standarderne for bevægelse, samt et øvelsesbibliotek du kan trække på, når du enten vil træne selv - eller skal undervise klienter 1-til-1 eller på hold.


Dette indeholder det digitale TRX Rip Trainer-kursus:

  • 1-2 timers digital undervisning
  • Digitale videoer
  • Kursusmateriale
  • interaktive elementer

 

Kursusunderviseren er den dygtige Marc Coronel og kurset er derfor på engelsk.


Forudsætninger for at deltage

Der er ingen krav til viden omkring TRX for at kunne tage dette kursus. 
Vi anbefaler dog, at du har en TRX Suspension Trainer og en TRX RIP Trainer til rådighed, hvis du vil træne med og lære på den mest optimale måde.

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (kursusmateriale, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

OBS: Digitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Du skal gennemføre hele kurset for at modtage et kursusbevis.

 

 

Specifikationer
SKU81640179