TRX Door Anchor

Har du ikke mulighed for at hænge din TRX op i loftet eller på væggen, er TRX Door Anchor en rigtig god løsning. TRX Door Anchor er udformet så den sættes på døren, og den giver dig dermed perfekt mulighed for træning uden at ødelægge eller skade døren. Perfekt produkt til dig, der vil træne hjemme eller ønsker at tage din træning med dig på farten. 

 

Scroll ned og læs mere ↓

 

229,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Door Anchor til ophæng i dør

Door Anchor kan du sætte i klemme i døren, lukke (og gerne låse) og så hægte din TRX Suspension Trainer fast - og vupti, så er din TRX oppe - og du er klar til at træne hjemme i stuen, udenfor din hoveddør, på hotelværelset eller hvor du nu befinder dig!

Du skal ikke være nervøs for om dør eller døranker ødelægges. Ankeret kan nemlig virkelig holde til det, det skal! Sørg dog for at vælge en dør, som har en vis tyngde - og placer ankeret så tæt på den side, hvor døren er hængslet fast.

Hvordan sætter man TRX op hjemme på en dør?

Der skal ikke nogle særlige færdigheder til, hvis du vil sætte din TRX Suspension Trainer op med et TRX Door Anchor. Følg 3 simple trin:

  • Sving den bløde pude i den ene ende af TRX Door Anchor hen over toppen af døren og træk den hen imod hængslerne. Luk døren - og lås den gerne, så du ikke bliver overrasket, hvis nogen kommer og åbner døren fra den anden side.
  • Grib din TRX og klik karabinhagen ind i loopet på dit døranker.
  • Grib begge håndtag, træk til og lav en test på at sikkerheden er i orden - og du er nu klar til at træne!

 

Se i videoen herunder, hvordan du bruger TRX Door Anchor.

 

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Door Anchor
Din bedømmelse

Vores mest populære