TRX Pro Digi Camo

TRX Pro Digi Camo er helt unik. Du får den stærke Pro-version af TRX Suspension Traineren med gummihåndtag, justerbare fodbøjler, og en masse ekstraudstyr. Men farven er ulig noget andet vi før har set fra TRX Training. Det pixelerede camouflage-print på stroppen er SÅ flot.

Men endnu mere unikt er det, at du ved køb af TRX Pro Digi Camo er med til at støtte en forening, som hver dag arbejder for at hjælpe mennesker. For hver solgte TRX Pro Digi Camo donerer vi nemlig 200 kroner til Foreningen Veteranskytterne, der arrangerer events og yder støtte til hjemvendte soldater.

Scroll ned og læs mere om denne TRX

2.149,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Pro Digi Camo (Limited Edition)

Støt et godt formål og få fingrene i en helt unik TRX Suspension Trainer.En unik TRX Suspension Trainer i begrænset antal

Hvis du gerne vil have en af de bedste TRX Suspension Trainers, så er TRX Pro Digi Camo et helt oplagt valg.
Du får, som navnet afslører, Pro-versionen. Det er samme type, som du finder i langt de fleste fitnesscentre og fysioterapier. Det gør du, fordi den med sine gummihåndtag er ekstremt slidstærk og ikke mindst ultra-rengøringsvenlig. Det egner sig perfekt til intensivt brug både udenfor og inde i dit hjemmegym. 


Men selvom det er en velkendt og elsket TRX Pro, så er denne alligevel ret unik.

Stropperne er nemlig designet i et helt særligt, pixeleret camouflage-print. Det er ikke særligt tit, vi ser TRX Suspension Traineren i andet end de klassiske gule/sorte-farvekombinationer. Sidst var det den Pink TRX, som også var et donationsprodukt, hvor vi donerede til Kræftens Bekæmpelse.


Sammen støtter vi et projekt hos foreningen Veteranskytterne

Vi har valgt at dette produkt også skal være et donationsprodukt, og derfor kan du glæde dig over, at 200 kroner af hver solgte TRX Pro Digi Camo går direkte til foreningen Veteranskytterne, der blev stiftet i 2014 på initiativ af Oversergent Jacob Panton. Et navn, som mange måske bedst forbinder med den prisvindende dokumentarfilm "Den døde soldat". 


Foreningen gør en kæmpe indsats for hjemvendte, sårede soldater, der har fået vendt deres liv 180 grader og nu skal vænne sig til et liv i den civile verden - måske med en fysisk eller psykisk begrænsning oveni. Foreningen har som mål at hjælpe de sårede soldater med at genfinde identiteten i et liv uden for det udøvende forsvar og ruste dem til at fungere bedre i det civile liv og arbejde. Foreningen arrangerer hvert år rejser, oplevelser og socialt samvær.


Donationen vil halvårligt blive overført til Veteranskytterne, så pengene hurtigst muligt kommer derud, hvor de skal gøre gavn.  


Hvad medfølger i TRX Pro Digi Camo?

  • TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer
  • TRX Door Anchor
  • TRX Suspension Anchor 
  • TRX Extender (forlængerstykke)
  • Mesh opbevaringspose
  • TRX Get Started-guide
  • 1 mdr. gratis TRX Training Club medlemsskab
  • Umbraconøgle, så du kan låse din TRX fast 


Din TRX kan vaskes i vaskemaskinen

Alle TRX´er egner sig til både indendørs og udendørstræning. Men det er klart, at hvis du f.eks. sætter den op i et træ, så risikerer du, at den ikke ser så spritny ud længere. Så derfor er det godt, at du kan smide den i vaskemaskinen og vaske den fin og ren igen. Læs her vores anbefalinger til hvordan du vasker din TRX Suspension Trainer.

 


Rabatkoder kan desværre ikke bruges, da det er et specialprodukt (donation)

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Pro Digi Camo
Din bedømmelse

Vores mest populære