TRX

TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer

2.399,00 DKK

TRX Pro Digi Camo er helt unik. Du får den stærke TRX Pro4-version af TRX Suspension Traineren med helstøbte gummihåndtag og justerbare fodbøjler

Den kendes på at stropperne er vævet i et pixeleret camoflage mønster.

Men endnu mere unikt er det, at du ved køb af TRX Pro Digi Camo er med til at støtte en forening, som hver dag arbejder for at hjælpe mennesker. For hver solgte TRX Pro Digi Camo donerer vi nemlig 200 kroner til Foreningen Veteranskytterne, der arrangerer events og yder støtte til hjemvendte soldater.

Scroll ned og læs mere om denne TRX

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

 • Fri fragt ved køb over 500,-
 • Dag til dag levering
 • E-mærket webshop

TRX Pro Digi Camo (Limited Edition)

Støt et godt formål og få fingrene i en helt unik TRX Suspension Trainer.


En unik TRX Suspension Trainer i begrænset antal

Hvis du gerne vil have en af de bedste TRX Suspension Trainers, så er TRX Pro Digi Camo et helt oplagt valg.
Du får, som navnet afslører, TRX Suspension Trainer Pro4-versionen. Det er samme type, som du finder i langt de fleste fitnesscentre og fysioterapier. Men selvom det er en velkendt og elsket TRX Pro4, så er denne alligevel ret unik.
Stropperne er nemlig designet i et helt særligt, pixeleret camouflage-print. Det er ikke særligt tit, vi ser TRX Suspension Traineren i andet end de klassiske gule/sorte-farvekombinationer. 

Sammen støtter vi et projekt hos foreningen Veteranskytterne

Vi har valgt at dette produkt også skal være et donationsprodukt, og derfor kan du glæde dig over, at 200 kroner af hver solgte TRX Pro Digi Camo går direkte til foreningen Veteranskytterne, der blev stiftet i 2014 på initiativ af Oversergent Jacob Panton. Et navn, som mange måske bedst forbinder med den prisvindende dokumentarfilm "Den døde soldat". 


Foreningen gør en kæmpe indsats for hjemvendte, sårede soldater, der har fået vendt deres liv 180 grader og nu skal vænne sig til et liv i den civile verden - måske med en fysisk eller psykisk begrænsning oveni. Foreningen har som mål at hjælpe de sårede soldater med at genfinde identiteten i et liv uden for det udøvende forsvar og ruste dem til at fungere bedre i det civile liv og arbejde. Foreningen arrangerer hvert år rejser, oplevelser og socialt samvær.


Hvad medfølger i TRX Pro Digi Camo?

 • TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer

 • TRX Door Anchor

 • TRX Suspension Anchor 

 • TRX Extender (forlængerstykke)

 • Mesh opbevaringspose

 • TRX Get Started-guide

 • 1 mdr. gratis TRX Training Club medlemsskab

 • Umbraconøgle, så du kan låse din TRX fast


Rabatkoder kan ikke bruges, da det er et specialprodukt (donation)

 

 

 

 

 

 

 

Specifikationer
SKU81640003
EAN847585012666