TRX

TRX for Golf Specialization - Digitalt download kursus

670,00 DKK

"TRX for Golf" er et 6-timers digitalt kursus for dig, der ønsker at forbedre dit eget spil, eller for dig, der arbejder med klienter der spiller golf på motions eller professionelt niveau.

Du lærer effektive teknikker, som kan forbedre golfpræstationen. Dette unikke multimodalitetsprogram er blevet implementeret med succes af de bedste golfpræstationseksperter for at opnå succes med spillere på alle niveauer - fra motionister til professionelle golfspillere (både på PGA- og LPGA-plan).  

Kurset er digitalt, så du kan følge det når du har tid - og i dit tempo.


Scroll ned og læs detaljer om kursets indhold ↓

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

 • Fri fragt ved køb over 500,-
 • Dag til dag levering
 • E-mærket webshop

TRX for Golf - både for motionister og atleter

Uanset om du ønsker at forbedre dit eget spil eller dine kunders, vil TRX for Golf Specialization Course give dig de mest effektive teknikker til at forbedre golfpræstationer. Dette spændende program er blevet implementeret med succes af verdens førende golfpræstationseksperter for at opnå succes med spillere på alle niveauer - lige fra motionister til PGA-, LPGA- og World Long Drive Champions-golfspillere.

En bedre golfspiller gennem bedre bevægelse

Kursets formål er at hjælpe golfspillere med at forbedre sig gennem bedre bevægelse. Det er designet til at fokusere på hovedkomponenterne i golfpræstationer ved at bruge en systematisk tilgang til træning og programmering, der skaber en praktisk overgang til at spille bedre ude på golfbanen.

6-timer med opvarmning, teknikker, programmering, etc.

I løbet af dette 6-timers digitale kursus dykker vi ned i forskellige aspekter af golfpræstationer, herunder metoder og filosofier inden for golftræning, dynamisk opvarmning og bevægelsesforberedelse og grundlæggende golfbevægelser. Vi ser på,  hvordan man vurderer de tre hovedprincipper for golftræning, og hvordan det overføres til den programmering, som er nødvendig for at blive bedre til sin sport.

 

Kursusunderviser på "TRX for Golf" er dygtige TRX Master Instruktør Trevor Anders.
Vær opmærksom på, at kursusmaterialet og undervisningen er på engelsk.

 

HVAD KAN JEG FORVENTE?:

 • Introduktion til TRX Suspension Trainer, Rip Trainer og andre funktionelle træningsværktøjer
 • Grundlæggende golfbevægelser
 • Bevægelsesvurdering og korrigerende øvelser
 • Golfspecifikke træningsøvelser
 • Periodisering og programdesign
 • Casestudier, som underbygger forståelse af det, du lærer
 • Mulighed for at gennemføre kurset når det passer dig, hold pause, gense, etc. 
 • Deltagerbevis*

 

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (Kursusmanual, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

*OBSDigitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Kurset skal gennemføres for at du modtager et deltagerbevis.

 

Specifikationer
SKU81640170