TRX

TRX for Cycling - træningstips til cykelryttere - Digitalt download kursus

350,00 DKK

Stærke ben er langt fra det eneste du har brug for som cykelrytter.
God balance, mobilitet der gør det nemt for dig at holde et godt tråd, styrke i skuldre, en stærk bagkæde (glutes og hamstrings) er bare nogle af de ting, du også kan styrketræne dig til - og på den måde bedre din power og udholdenhed på cyklen.

Tag dette digitale kursus i det tempo, som passer dig. 

Scroll ned og læs mere om kursets indhold ↓

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX for Cycling - for landvejscykelryttere, mountainbikere og andre

Dette online kursus vil vise dig, hvor kraftfuld TRX Suspension Training kan være når det kommer til at forbedre din power og udholdenhed på cyklen.

Med så lidt som 30 minutter - 2-3 gange om ugen kan TRX-træning hjælpe dig med at opbygge styrke, kraft, mobilitet, balance og stabilitet, der vil kunne overføres til vejen, trailen eller cykelstien - ja eller cykling hjemme på din motionscykel eller på dit bike-hometrainer setup.

Hvem henvender kurset sig til?

Kursets indhold henviser sig både til dig, som kan bruge det privat - og til dig, som underviser klienter, der dyrker cykling på alt fra amatør- til professionelt plan. Hvis du har en mountainbikerytter, en triatlet, en landevejscyklist eller lignende i dit kundekartotek, så overvej, om dette kursus kunne være spændende for dig.


Hvad indeholder TRX for Cycling-kurset?

  • Digitale videoer
  • læsemateriale
  • interaktivt indhold
  • 1-2 timers digital undervisning (med dygtige Dan McDonagh - underviser på engelsk)

 

OBS: For at kunne få det maksimale ud af dette kursus og træne dine færdigheder imens du lærer, så anbefales det at du har adgang til en TRX Suspension Trainer og en TRX Rip Trainer.

KURSUSMATERIALER: Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (Kursusmanual, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

 


Digitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk.

 

 

Specifikationer
SKU81640172