TRX C4 Digi Camo

TRX C4 Digi Camo er en oplagt løsning for den professionelle bruger (personlig træner, fysioterapi, fitnesscenter, foreningsfitness, etc.)

C4 DigiCamo har: gummihåndtag, justerbare fodbøjler, TRX Extender (som bruges til at fastgøre TRX´en til et stativ, en ribbe, et X-Mount eller lignende). Og for hver solgte TRX C4 Digi Camo donerer active aid et beløb til Foreningen Veteranskytterne.

MÆNGDERABAT: Køb minimum 6 stk. TRX C4 Digi Camo og få 10% rabat. Rabatten fratrækkes, når du ligger produktet i kurvern.

Scroll ned og læs deltajer.

1.795,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX C4 DigiCamo Suspension Trainer

Der skal ganske lidt til, for at kunne komme i gang med at undervise klienter som personlig træner, fysioterapi, i fitnesscentret og lignende. Med denne unikke TRX C4 med Camouflage-print er du klar til træning både ude og inde. Og til en god pris! Samtidig støtter du en god sag - det kan du læse mere om herunder.

Dette får du i sættet:

  • 1 stk. TRX C4 DigiCamo 
  • 1 stk. TRX Extender
  • 1 stk Mesh-opbevaringspose


Du betaler ikke for en masse unødvendigt ekstraudstyr, men har det du skal bruge for at kunne undervise med det samme. Fastgør Extender-stroppen til et træ, en gymnastikribbe, en stolpe, et solidt, vandret horisontalt ophængspunkt eller lignende - klik TRX-slynge i og du er klar. Det flotte digi-camouflageprint på stropperne gør den helt unik - og meget smart hvis du fx underviser udendørs (så synes det ikke så nemt, hvis den bliver beskidt).


Mængderabat på 6 eller flere TRX C4 Digi Camo

Bestiller du minimum 6 stk. af denne TRX giver vi 10% rabat. Rabatten fratrækkes automatisk, når du smider den i indkøbskurven.

 

En unik TRX til professionelt brug

Det er samme type som den originale TRX C4 med gummihåndtag, justerbare fodbøjler og mulighed for at låse carabineren (så du undgår tyveri af dit træningsudstyr).

Den er dog i et helt unikt design. Stropperne har et flot camouflage-print. Det er forresten ekstremt smart, hvis du har planer om at træne udendørs på bootcamps eller lignende. Det er ikke så i øjnefaldende, hvis den bliver beskidt. Men bare rolig - du kan alligevel bare rengøre den ved lave temperaturer i vaskemaskinen.

 

Støttekroner til et godt formål

Dit køb støtter samtidig en god sag. Vi donerer nemlig et beløb til foreningen Veteranskytterne for hver solgte TRX C4 DigiCamo. På den måde er du direkte med til at gøre livet lidt federe for hjemvendte, sårede soldater, der har fået vendt deres liv 180 grader og nu skal vænne sig til et liv i den civile verden - måske med en fysisk eller psykisk begrænsning oveni. Hver år arrangeres ture, oplever og event med fokus på socialt samvær. 

Yderligere rabatkoder kan desværre ikke bruges, da det er et specialprodukt (donation).

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX C4 Digi Camo
Din bedømmelse

Vores mest populære