+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX Træningsudstyr

Standard remains - conditions change

Hos TRX, er vores træningsfilosofi baseret på "STANDARDS OF MOVEMENT" grundlæggende bevægelser.
Skub, træk, planke, squat...alt vi gør, alt vi træner med, det kommer alt sammen tilbage til disse standarder indenfor grundlæggende bevægelser. For at opnå de bedste resultater er det nødvendigt at blive ved med at udfordre os selv og tilføre progression. Derfor har vi denne linie af funktionelle træningsredskaber som du kan implementere for at opnå den ønskede progression.

TRX Træningsudstyr

Sorter faldende

   

12 vare(r)

Sorter faldende

   

12 vare(r)

Træningsudstyr til hjemmet og fitnesscentret

TRX Training har udviklet et af de mest kendte og købte brands af Suspension Trainers i verden. De er især kendt for for de alsidige træningsmuligheder for motionisten samt atleten og den gode kvalitet. Men vidste du, at TRX også har udviklet et stort udvalg af TRX-træningsudstyr, som du kan supplere dit home gym eller jeres fitnesscenter med. Der er fokus på kvalitet, som holder. Tykke træningsmåtter, stærke medicinbolde med en overflade med godt greb - selv når pulsen banker deropad og du kamp-sveder, lette og tunge kettlebells i støbejern til din funktionelle styrketræning og meget meget mere.

Professionelt træningsudstyr

Er i i gang med at udstyre jeres fitnesscenter eller fysioterapi med træningsudstyr, så tag et kig på udvalget af TRX-træningsudstyr. De er udviklet med fokus på lang holdbarhed og kvalitet, som kan klare kontinuerligt brug hver dag. Det er vigtigt, for det kan være en større investering at udstyre holdsalen eller frivægtsområdet med nok træningsudstyr til alle holddeltagere/kunder. Derfor skal du også huske at kontakte os, hvis I står overfor et større indkøb - så kigger vi nærmere på priserne og kommer med et skarpt tilbud til jer. 

I den senere tid er det blevet meget klart, at træningsudstyr også skal være nemt at rengøre, så spredning af bakterier/vira får trange kår. Derfor vil det fx være helt perfekt med TRX Kettlebells i støbejern, som nemt kan tørres af. Eller hvad med battleropes med forstærkede gummibelagte greb, som nemt kan tørres over med en opvredet klud med vand og sæbe? 

Styrketræning, cirkeltræning, holdtræning - vi har det træningsudstyr du skal bruge

Hvad end du skal i gang med at genoptræne efter en skade, om du vil have etableret dit eget hjemmetræningsrum/home gym, eller skal indhente tilbud på træningsudstyr til jeres træningscenter, så finder du god kvalitet og et kæmpe udvalg. Selv fitnessbolden og foamrolleren kan vi klare. Du kan bare tage et kig - og give os et ring, hvis du har spørgsmål.