TRX Rip Training

TRX Rip Training
Vis som Gitter

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. TRX Rip Trainer - træn at generere og modstå rotation - elementer, du bruger i hverdagen og til sport
    TRX Rip Trainer Basic Kit
    1.595,00 kr
  2. Elastik til TRC Rip Trainer - køb på activeaid.dk
    TRX Rip Trainer Ekstra Elastik

    Startende fra 165,00 kr

Vis som Gitter

2 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

facebook

Træn med Flexvit-elastikkerne

6 stk. TRX C4 + 1 gratis kursus* - efterårskampagne 2021

tilbud

TRX C4 - rabat og gratis kursus*

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX - elastiske battleropes.

kursus

TRX Yoga Foundations Course

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Helene elsker TRX - en træner-succeshistorie.

Hvad er en TRX Rip Trainer?

Oparbejd din styrke indefra og ud! Træning med en TRX Rip Trainer giver dig en unik træning, som blander rotation, kernestabilitet, kontrol, styrke, mobilitet, kondition og koordination. I alle aspekter af livet har du brug for at kunne kontrollere og skabe rotationskraft. I TRX Rip Training træner du de samme assymetriske belastninger, som du møder hver dag. Når du skal bære dine indkøbsposer hjem fra supermarkedet, når du løfter dit barn, når du kaster en bold eller fx når du træner løb, svømning, cykling, golf og så videre.

Derfor er TRX Rip Trainer et perfekt træningsredskab for alle fitnessniveauer. For atleter, motionister, genoptræningspatienter, og så videre. Alle kan hente god træning. 

Hvordan træner man TRX Rip Training?

Hvis du søger inspiration til din træning, så følg med vores Facebookside, hvor vi deler tips og tricks til din træning. Endelig, så har TRX Training også et kæmpe stort øvelsesbibliotek på Youtube, hvor du kan søge efter helt specifikke ting. Vidste du for eksempel, at der findes en hel videoserie med fokus på TRX for Golfspillere?

Hvordan monterer jeg Rip Traineren?

TRX Rip Traineren består af en metalstang med gummihåndtag, og i den ene ende fastgøres en TRX Rip Trainer Elastik i valgfri styrke (findes fra helt let op til meget hård modstand). Elastikkens anden ende ankres til et fast punkt - fx et TRX X-Mount boret op på væggen eller i klemme i en dør med Door Anchor. Du kan også trække elastikken rundt omkring en solid stolpe, et træ, en lygtepæl eller lignende og clippe karabineren fast. I denne video kan du se forskellige måder at ankre TRX Rip Trainer - samt få inspiration til at træne med den.

Leder du efter andre TRX produkter?

Se alle de TRX produkter vi har i webshoppen - klik her.