+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX DVDer og Plakater

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

TRX-træningsinspiration

Det kan være svært at huske de TRX-øvelser man har set på video en enkelt gang eller har fået demonstreret af fysioterapeuten/den personlige træner som del af et træningsprogram. Derfor kan du overveje at købe en TRX-plakat du kan hænge op på væggen - og altid have træningstips lige ved hånden. Det gør det hele meget nemmere. Hvad med fx en TRX All Body Strenght Workout-plakat?

TRX for begyndere

Hvis man er nybegynder i TRX-stropperne, så kan det være virkelig rart at kunne referere til nogle visuelle hjælpemidler. Her vil en TRX-plakat med træningsinspiration være guld værd. Har du et fitnesscenter eller en fysioterapi, så kan du med fordel sætte en TRX plakat op i nærheden af træningsområdet, så dine brugere nemt kan finde inspiration til korrekt TRX-træning. På plakaterne er der i detaljer beskrevet hvordan en øvelse laves og der vises med billeder hvordan "rigtigt skal se ud". Et supersmart supplement, som måske også øger sandsynligheden for, at nybegynderen griber TRX-håndtagene og kommer i gang med træningen på egen hånd.

Ledte du efter en TRX Suspension Trainer eller andet træningsudstyr?

Der findes virkelig meget fedt træningsudstyr fra TRX efterhånden. Slyngetrænere, foamrollers, bolde, Kettlebells, Medicinbolde og så videre. Hvis du vil se hele udvalget, så klik på linket herunder og kom tilbage til kategorien.

Se alle TRX Produkter her.