Vi bytter dine julegaver frem t.o.m 31. Januar 2021 
Er du i tvivl, så ring til os på 8667 6730 Glædelig jul active aid Kim og Anette

+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX DVDer og Plakater

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

TRX-træningsinspiration

Det kan være svært at huske de TRX-øvelser man har set på video en enkelt gang eller har fået demonstreret af fysioterapeuten/den personlige træner som del af et træningsprogram. Derfor kan du overveje at købe en TRX-plakat du kan hænge op på væggen - og altid have træningstips lige ved hånden. Det gør det hele meget nemmere. Hvad med fx en TRX All Body Strenght Workout-plakat?

TRX for begyndere

Hvis maan er nybegynder i TRX-stropperne, så kan det være virkelig rart at kunne referere til nogle visuelle hjælpemidler. Her vil en TRX-plakat med træningsinspiration være guld værd.

Har du et fitnesscenter eller en fysioterapi, så kan du med fordel sætte en TRX plakat op i nærheden af træningsområdet, så dine brugere nemt kan finde inspiration til korrekt TRX-træning. På plakaterne er der i detaljer beskrevet hvordan en øvelse laves og der vises med billeder hvordan "rigtigt skal se ud". Et supersmart supplement, som måske også øger sandsynligheden for, at nybegynderen griber TRX-håndtagene og kommer i gang med træningen på egen hånd.