TRX Training Zone

TRX Training Zone

TRX Training Zone – lille investering, stort potentiale

Der er mange muligheder for at skabe et træningsområde med TRX Training Zone. De mest fleksible løsninger er TRX S-Frame og TRX Multimount. Disse 2 ophængsløsninger er de klassiske løsninger til et allerede etableret område, og giver dig mulighed for hurtigt at komme igang med både små og store hold.

TRX S-Frame

En fritstående løsning, der altid kan udbygges afhængig af hvor mange brugere man ønsker. Løsningen kan flyttes, så man både kan træne inde eller ude (se video ovenfor). Som tilkøb til TRX S-Frame™ fås TRX® Dip Bar og TRX® Hammer Bars, truss med monkey bars, og hjul. Så du kan designe din helt personlige Training Zone, afhængig af hvor mange muligheder, og stor fleksibilitet, du ønsker at have samlet i et forholdsvist lille område. Perfekt til fitnesscentret, træningssalen, fysioterapien og lignende.

Læs mere om TRX S-Frame.

 

 TRX S-frame monkey bars  TRX ophængsløsning  TRX S-fram ophæng disbar  

TRX Multimount

Denne ophængsløsning er perfekt til individuel træning eller træning af små grupper op til 4 personer. TRX® Multimount™ fås med Monkey bar, så der på minimal plads kan skabes mange træningsmuligheder. Optimér den plads, I har til rådighed i centret/klinikken og få en sikker løsning, som kan holde til meget. Kontakt os gerne for flere informationer. Vi kommer altid gerne ud og hjælper jer med at finde den bedste løsning, netop tilpasset jeres behov. 

Læs mere om TRX Multimount.

 

TRX Multipoint til ophæng af TRX  hvordan kan man sætte en trx op? Med Multimount selvfølgelig  ophængsløsning med plads til flere trx suspension trainers

 

 

 

 

 

Mere viden

facebook

Træn med Flexvit-elastikkerne

6 stk. TRX C4 + 1 gratis kursus* - efterårskampagne 2021

tilbud

TRX C4 - rabat og gratis kursus*

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX - elastiske battleropes.

kursus

TRX Yoga Foundations Course

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Helene elsker TRX - en træner-succeshistorie.