Vi bytter dine julegaver frem t.o.m 31. Januar 2021 
Er du i tvivl, så ring til os på 8667 6730 Glædelig jul active aid Kim og Anette

+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX Ophængsløsninger

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Hvordan hænger man en TRX op?

Langt de fleste TRX'er vi sælger i dag er del af en samlet pakke, som inkluderer ekstraudstyr - deriblandt også dele, der bruges til at hænge den op.

TRX Door Anchor gør det ultranemt. Du skal ikke gøre andet end at pakke det ud, sætte puden i klemme over døren, lukke (og gerne låse), og så har du et ankerpunkt du kan hægte din TRX Suspension Trainer op i. Men der er i sagens natur begrænsninger på, hvor meget bevægelsesfrihed du har, da du fx ikke kan komme så langt ind under ankerpunktet i fx TRX Inverted Row.

TRX X-mount og TRX Invizi-mount kan skrues op i loftet eller på væggen. Det kan kræve ekspansionsbolte, hvis du fx skal installere det i beton. Men med sådan en løsning får du langt flere muligheder for fri træning. Du kan nemmere skalere dine øvelser til at blive enten lettere eller sværere. Har du hvide lofter/vægge så kan du endda få en version i netop denne farve, så det blender mere ind. 

I fitnesscentre, fysioterapier og hos personlige trænere skal der som regel lidt mere til - fordi der skal være plads til flere trænende på samme tid og evt. også at det skal kunne foregå udendørs. Også her findes en række spændende muligheder for TRX-ophæng. 
TRX Studio Line er en samlet opbevarings- og ophængsløsning hvor der også er plads til andet TRX udstyr, måtter, Kettlebells, Battleropes, etc. Vi har blandt andet installeret sådanne løsninger hos Vig Motion, Haderslev Fysioterapi og Viborg Fitness v. højskolen.

En mindre løsning til den professionelle kan være TRX S-frame, som er et stærkt stål-træningsstativ der kan holde til vind og vejr og derfor er ideelt til udendørstræning. Det finder du fx hos Skodsborg Fitness samt SeierFitness Pakhus i Aarhus. 
Sidst men ikke mindst er der også TRX Multi Mount, som er en væghængt ophængsløsning med plads til op til 3-4 deltagere afhængig af pladsbehov.