+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX Ophæng

TRX har mange ophængsløsninger.

TRX har flere ophængsløsninger og komplette indretningsløsninger, som kan tilpasses ethvert lokale eller område. Løsningerne indeholder de traditionelle, og meget enkelte TRX S-Frames, det væghængte TRX Multimount samt det helt enkelte X-mount, som kan sætte op i loft eller væg.

TRX STUDIO Line

TRX Studio Line giver mange muligheder for at indrette og optimere dit træningsareal. TRX Studio Line rummer både opbevaring og ophængsløsning i det samme system. Her får du en komplet og gennemtænkt indretningsløsning, som kan skaleres til ethvert træningsområde. TRX Studio Line består af en række forskellige moduler, som du kan opbygge, kombinere og udbygge fuldstædig tilpasset dit behov og dit træningsareal.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om priser, muligheder og hvordan vi hjælper dig igang med at finde den perfekte opbevarings- og ophængsløsning?
Giv os et kald på telefon 86 67 67 30 eller skriv til os på email:info@activeaid.dk

TRX Ophæng

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Sorter faldende

   

8 vare(r)

Hvad kan man hænge en TRX op med?

Det er vigtigt at finde en god, solid løsning at kunne sætte sin TRX Suspension Trainer op i. Det gør bare forskellen mellem, om det bliver et træningsredskab du bruger jævnligt, eller det bliver liggende pænt på en hylde i den kasse den kom i. Der gør den jo ingen gavn.

TRX Door Anchor

Med langt de fleste TRX Suspension Trainers følger et TRX Door Anchor i pakken. 
Det er en hurtig løsning, som alle kan bruge uden nogen dikkedarer. Du finder bare en stærk dør hvor du har plads til at bevæge dig, smækker puden over toppen og lukker, klikker din slyngetræner fast og 3-2-1 du er i gang. 

TRX X-mount, Invizi-mount og øvrige ophængsløsninger

Hvis du vil have optimal bevægelsesfrihed, så ryk midt ud i et rum - og få monteret et TRX X-Mount i loftet. I pakken kommer skruer til træ, men køber du ekspansionsbolte, så kan du også bore det fast i beton/sten. X-mount kan også skrues fast på væggen - det samme med TRX Invizi-mount.
Endelig kan du bruge TRX Suspension Anchor når du vil sætte din TRX op i et træ udenfor.

Professionelle løsninger

Fitnesscentre, fysioterapier, idrætshøjskoler og lignende landet over kan have brug for en ophængsløsning med mere volumen. Derfor er det her tit TRX S-frame, Studio Line og Multi Mount, der hitter.