Hvad er TRX Suspension Training

Hvad er TRX Suspension Training

TRX Suspension Training er træning med egen kropsvægt

Du træner styke, fleksibilitet, mobilitet og balance i alle øvelser. Det er funktionel træning – hvor du oplever stor overførbarhed til dagligdags bevægelser. Belastningen tilpasser du selv udelukkende din egen kropsvægt. Når du træner TRX Suspension Training har du altid en stor involvering af core muskulatur. Sidst, men ikke mindst - du udfordres i høj grad på din stabilitet, når du træner med kun et ophængspunkt.

 

TRX Suspension Training er træning for alle uanset målsætning, niveau og uanset hvor du er

Med en TRX Suspension Trainer har du mulighed for at træne uanset hvor du er, og lige når det passer dig. Da du hurtigt kan indstille din TRX Suspension Trainer, er du hurtigt videre i dine øvelser, så på meget kort tid har du effektivt trænet hele kroppen igennem. TRX Suspension Training er funktionel træning for hele kroppen og adskiller sig fra den mere konventionelle træning ved at engagere flere led og muskler i bevægelserne. 

TRX Suspension Training er for dig, der vil være meget bedre til det du er god til

Uanset om du vil have en stærkere krop og være bedre til at bevæge dig, eller du vil være meget bedre til en bestemt sportsgren, så vil du få stor gavn af at implementere TRX Suspension Training i din dagligdag.  Øvelserne er en kombination af dynamiske bevægelser og statiske positioner. I alle øvelserne bliver hele din core engageret og du udfordres på både balance, styrke, mobilitet, fleksibilitet og udholdenhed.

Få mere at vide om TRX Suspension Training

Hvis du har spørgsmål til TRX Suspension Training, så ring eller skriv til os. Vi hjælper dig gerne igang med denne fantastiske træning, og hjælper dig også gerne med at finde en instruktør, så du kan prøve TRX Suspension Training inden du selv bliver den lykkelige ejer af din egen TRX Suspension Trainer.

 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX