+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX Rip Training er power, rotation og styrke

TRX Rip Traineren er skabt af en tidligere dobbelt US National Tae Kwon Do champion Pete Holeman. Træningen giver dig en asymmetrisk belastning i dine øvelser, således af du konstant udfordrer din balance og maksimal muskel rekruttering. TRX Rip Traineren er et perfekt redskab til at implementere rotation, modstå rotation og kraft i din træning. Den elastiske modstand vil i den grad både udfordre dig, og den asymmetriske belastning vil give dig mulighed for konstant at forbedre en eventuel svag side.

Træning uanset niveau og målsætning

TRX Rip Training kan justeres til alle niveauer, så alle kan træne med denne og få gavn af træningen uanset målsætning.
Du vil træne de samme integrerede bevægelsesmønstre, du bruger i dagligdagen og i din sport, alt imens du styrker dine muskler, forbedre din udholdenhed, bygger core styrke og bidrager til at forebygge skader. 

Hvad er TRX Rip Training

Sorter faldende

   

4 vare(r)

 1. Virtuel Rip Trainer Workshop med Matt Gleed online

  Virtuel TRX Rip Trainer Workshop

  250,00 kr

  Deltag på denne 2-timers virtuelle TRX Rip Trainer Workshop med TRX Master Trainer Matt Gleed og få inspiration til, hvordan du bruger træningsredskabet strategisk og intelligent i din egen træning og tilrettelæggelse af din undervisning af andre. Det er et aktivt kursus, hvor du kan være synlig på Zoom, så Matt kan se dig og komme med feedback løbende. Hav derfor din TRX Rip Trainer klar - køb den eventuelt med 10% rabat i webshoppen (se mere herunder).

  Vis detaljer
 2. TRX Rip Trainer - træn at generere og modstå rotation - elementer, du bruger i hverdagen og til sport

  TRX Rip Trainer Basic Kit

  1.595,00 kr

  Med TRX Rip Trainer arbejder du rigtig meget på at styrke dine rotationsbevægelser - du arbejder med kraft, styrke og core stabilitet. 

  Vis detaljer
 3. Elastik til TRC Rip Trainer - køb på activeaid.dk

  TRX Rip Trainer Ekstra Elastik

  Starter ved: 165,00 kr

  Køb en ekstra elastik til din TRX Rip Trainer og varier belastningen fra let til ekstra tung. Bliv yderligere udfordret i din træning med Rip Traineren.

  Vis detaljer
 4. TRX Rip plakat med trx-øvelser

  TRX Rip Training Plakat

  225,00 kr

  Plakat i god kvalitet med alle de grundlæggende øvelser du behøver for at styrketræne med TRX Rip Trainer.

  Vis detaljer
Sorter faldende

   

4 vare(r)

Hvordan træner jeg med TRX Rip Trainer?

Vi afholder af og til virtuelle TRX Rip Trainer Workshops, hvor du kan få 2 timers virkelig brugbar inspiration.

Derudover anbefaler vi dig at investere i TRX App'en, som er fuld af god træningsinspiration. Der er ofte en gratis prøveperiode. Hold dig desuden også orienteret på vores Facebookside, hvor vi deler tips og tricks til din træning hele tiden. Endelig, så har TRX Training også et kæmpe stort øvelsesbibliotek på Youtube, hvor du kan søge efter helt specifikke ting. Vidste du for eksempel, at der findes en hel videoserie med fokus på TRX for Golfspillere?

Hvordan gør man TRX Rip Trainer-øvelsen mere udfordrende?

Udover de tekniske muligheder der er for at ændre for intensitetsniveauet i en Rip Trainer-øvelse, så er der også mulighed for at udskifte den elastik, som kommer med TRX Rip Trainer Basic Kit. I sættet medfølger nemlig en Medium-elastik.

Du kan vælge at gå et step ned med Light-elastikken, eller du kan gå et trin op med Heavy-elastikken. Er du meget øvet, har du styrken bag dig - eller står du måske med en holddeltager, som kan tåle en udfordring, så er der den maksimale X-Heavy Rip Trainer Elastik - du finder alle de ekstra TRX Rip Trainer-elastikkerne her. Det kan selvføligelig være svært at vurdere, hvilken du skal bruge - så kontakt os endelig og fortæl hvordan du regner med at bruge den.