+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX Rip Training er power, rotation og styrke

TRX Rip Traineren er skabt af en tidligere dobbelt US National Tae Kwon Do champion Pete Holeman. Træningen giver dig en asymmetrisk belastning i dine øvelser, således af du konstant udfordrer din balance og maksimal muskel rekruttering. TRX Rip Traineren er et perfekt redskab til at implementere rotation, modstå rotation og kraft i din træning. Den elastiske modstand vil i den grad både udfordre dig, og den asymmetriske belastning vil give dig mulighed for konstant at forbedre en eventuel svag side.

Træning uanset niveau og målsætning

TRX Rip Training kan justeres til alle niveauer, så alle kan træne med denne og få gavn af træningen uanset målsætning.
Du vil træne de samme integrerede bevægelsesmønstre, du bruger i dagligdagen og i din sport, alt imens du styrker dine muskler, forbedre din udholdenhed, bygger core styrke og bidrager til at forebygge skader. 

Hvad er TRX Rip Training

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Sorter faldende

   

4 vare(r)

Hvordan træner jeg med TRX Rip Trainer?

Vi afholder af og til virtuelle TRX Rip Trainer Workshops, hvor du kan få 2 timers virkelig brugbar inspiration.

TRX Training har et stort øvelsesbibliotek på Youtube, hvor du kan søge efter helt specifikke ting. Vidste du for eksempel, at der findes en hel videoserie med fokus på TRX for Golfspillere?

Hvordan gør man TRX Rip Trainer-øvelsen mere udfordrende?

Udover de tekniske muligheder der er for at ændre for intensitetsniveauet i en Rip Trainer-øvelse, så er der også mulighed for at udskifte den elastik, som kommer med TRX Rip Trainer Basic Kit. I sættet medfølger nemlig en Medium-elastik.

Du kan vælge at gå et step ned med Light-elastikken, eller du kan gå et trin op med Heavy-elastikken. Er du meget øvet, har du styrken bag dig - eller står du måske med en holddeltager, som kan tåle en udfordring, så er der den maksimale X-Heavy Rip Trainer Elastik - du finder alle de ekstra TRX Rip Trainer-elastikkerne her. Det kan selvføligelig være svært at vurdere, hvilken du skal bruge - så kontakt os endelig og fortæl hvordan du regner med at bruge den.