Mere viden

Mere viden

Hvad er TRX Suspension Training?

TRX Suspension Training er en helt unik træningsform der opstod ud af en nødvendighed. Da grundlæggeren, Randy Hetrick, gjorde tjeneste hos The U.S. Navy SEALs fandt han ud af, at han manglede et træningsredskab for at kunne holde sig selv og sin gruppe i skarp fysisk form, på meget lidt plads. Så med en del kreativitet lavede Randy og hans team det første redskab, der igennem de seneste år er videreudviklet af Fitness Anywhere Inc.og i dag er det vi kender som TRX Suspension Training. En træningsform der er anvendt og anerkendt af sportsverdenen som det mest alsidige og komplette nogensinde.

 

 

Med TRX Suspension Training træner du funktionelle bevægelser udelukkende med din egen kropsvægt som modstand

Du er hurtigt i gang, uanset hvor du er. Med TRX Suspension Trainer kan du udføre hundredvis af øvelser, som opbygger styrke, smidighed, balance, mobilitet og forebygge skader, alt sammen med præcis den intensitet, du selv vælger.

> Se alle vores TRX Suspension Trainers.

 

Kom godt igang med TRX Suspension Training - deltag på vores kurser.

I vores kalender finder du datoer for alle vores TRX kurser. Hvis du kan samle 12 deltagere, så kontakt os, for så kommer vi gerne ud og afholder kurset hos jer.

Find dit TRX-kursus her.

 

Hvad er TRX RIP TRAINING?

TRX Rip Traineren er skabt af en tidligere dobbelt US National Tae Kwon Do champion. Træningen giver dig en asymmetrisk belastning i dine øvelser, så du konstant udfordrer din balance og maksimal muskelrekruttering. Samtidig er den, ligesom en TRX Suspension Trainer, transportabel og hurtig at sætte op, så du kan træne overalt. 

Du vil træne de samme integrerede bevægelsesmønstre, du bruger i dagligdagen og i din sport, samtidig med du styrker dine muskler, forbedre din udholdenhed, bygger core styrke og bidrager til at forebygge skader.  

 

Træning med asymetrisk belastning, du træner styrke, rotation og power

Ligesom TRX Suspension Training, kan TRX Rip Training justeres til alle niveauer, så alle kan træne med denne og få gavn af træningen uanset målsætning.

Når du træner TRX Rip Training, træner du til at blive stærkere i alle bevægelser hvor du har rotation og hvor du i det daglige kun er belastet i den ene side. Det er uanset om det er når du løfter en bærepose med indkøbsvarer ind fra bilen, eller du skal dække op i en håndboldkamp. 

 

I vores kalender finder du kurset TRX Functional Training Course (TRX FTC), hvor du blandt andet kommer til at stifte bekendtskab med TRX Rip Traineren. Her overfører vi alle de gode standarder du har med fra basiskurset TRX STC - til en masse andre træningseredskaber. Det giver dig alsidig viden og løfter din undervisning op på et helt andet niveau. 

Læs mere om TRX Rip Training her.

 

Hvilken TRX skal jeg købe?

Et spørgsmål vi ofte får er "hvilken TRX vil I anbefale til mig?". Det vil vi altid gerne hjælpe med at spore dig ind på. Men nogle gange kan det være rart lige at lave lidt research på egen hånd først. Derfor har vi opsummeret lidt af de mest gængse detaljer omkring de mange forskellige modeller vi har i webshoppen. Det kan give dig et overblik - og måske gøre dig mere sikker på, hvilken version du skal have til din fysioterapi, dit fitnesscenter, din hjemmetræning eller hvilken du skal give som fødselsdagsgave eller julegave til en du holder af. Du må selvfølgelig stadigvæk gerne kontakt os - vi skal nok hjælpe dig.

Se hvilke forskelle der er på TRX Suspension Trainers.

 

 

 

 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX