+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX

Køb den originale TRX® Suspension Trainer her

TRX® Training er et verdensomspændende brand. Elsket og eftertragtet - og det er der en helt særlig grund til. Kvaliteten er ALTID i orden. Ligemeget hvilken TRX Suspension Trainer man køber, så er produktet gennemtestet, super holdbart og intuitivt at bruge. TRX-træning taler til alle aldre, alle træningsniveauer, alle køn og alle formål med træningen. Den professionelle elitesportsmand/kvinde, motionisten, den personlige træner, fitnesscentret, fysioterapien - alle bruger en version af det samme kvalitetsprodukt. 

TRX® Training leverer i dag træningsudstyr i særklasse og i høj kvalitet, sammen med programmering og professionelle uddannelser. I dag dækker TRX både over TRX Suspension Training, ophængs- opbevaringsløsninger, testudstyr og funktionelle træningsredskaber. Du kan få hele pakken hos os.

TRX

Sorter faldende

   

1 til 10 ud af 42

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer støtter Veteranskytterne

  TRX Pro Digi Camo

  2.149,00 kr

  TRX Pro Digi Camo er helt unik. Du får den stærke Pro-version af TRX Suspension Traineren med gummihåndtag, justerbare fodbøjler, og en masse ekstraudstyr. Men farve er ulig noget andet vi før har set fra TRX Training. Det pixelerede camouflage-print på stroppen er SÅ flot.

  Men endnu mere unikt er det, at du ved køb af TRX Pro Digi Camo er med til at støtte en forening, som hver dag arbejder for at hjælpe mennesker. For hver solgte TRX donerer vi nemlig 200 kroner til Foreningen Veteranskytterne, der arrangerer events og yder støtte til hjemvendte soldater.

  Vis detaljer
 2. TRX Move med Suspension anchor og Door Anchor

  TRX Move

  995,00 kr

  TRX Move er letvægtsløsningen, som er perfekt både til rejsebrug og til hjemmetræning. Komplet med TRX Door Anchor, så du nemt kan hænge din TRX op i en dør. Den har tyndere stropper, men er i samme gode, stærke kvalitet. Træn kondition, styrke, balance og smidighed med ét og samme stykke træningsudstyr.

  Du får træningsinspiration med i købet og gratis fragt til din hoveddør.

  Vis detaljer
 3. TRX PRO System P4 - den nye TRX med justérbar fodbøjle

  TRX PRO System (P4)

  2.149,00 kr

  TRX PRO System (P4) er det optimale redskab til den professionelle træner og til privatpersonen, der gerne vil have det ypperste. Boxen indeholder alt, hvad du skal bruge for at dine klienter og du selv opnår de bedste resultater. Kan rengøres i vaskemaskinen.
  Incl. 1 års gratis TRX App med workouts, videoer, instruktioner til at komme i gang, etc.

  Udsolgt? Sammensæt din egen løsning her

  Vis detaljer
 4. TRX Burn den klassiske TRX helt i gul. Samme stærke kvalitet!

  TRX Burn

  1.250,00 kr

  TRX Burn er den helt gule TRX Suspension Trainer du kan have med overalt. Den leveres med neoprenhåndtag, suspension anchor og door anchor. Du får en øvelsesplakat med samt 3 måneders frit brug af TRX App.

  Vis detaljer
 5. Hjemme TRX-træning er et hit - træn ude, i stuen, i garagen - hvor som helst

  TRX Sweat

  1.495,00 kr

  TRX Sweat Suspension Trainer er optimal til hjemmetræning. Den har bløde neoprenhåndtag, suspension anchor og door anchor. Du får en øvelsesplakat med samt 6 måneders frit brug af TRX App med i købet.

  Træn hjemme i stuen, i haven, tag den med i sommerhuset eller på løbeturen og sæt den op i et træ eller et legestativ.

  Vis detaljer
 6. TRX C4 - Pro udgaven som kan holde til det hele

  TRX C4

  1.795,00 kr

  Den professionelle version
  TRX C4 Suspension Trainer + TRX Extender = Denne kombination er det absolut essentielle til den professionelle bruger. Oplagt valg til fitnesscentret, til undervisning af klienter ved udendørstræning/bootcamps, i fysioterapien og så videre. Du får den stærke version med gummihåndtag, justerbare fodbøjler - som kan vaskes i vaskemaskinen og højne jeres hygiejnetiltag.

  Derudover kan der tilkøbe en masse forskellige ophængsløsninger.
  Har du som privat TRX-bruger heller ikke brug for en masse ekstra, så er dette også løsningen for dig.

  Vis detaljer
 7. Køb TRX Tactical (Tidligere TRX Force Kit) her

  TRX Tactical Gym

  2.149,00 kr

  TRX Tactical Gym er en komplet løsning, hvor du ikke alene får den stærke, army-farvede TRX Suspension Trainer med gummihåndtag - du får også evig adgang tilTRX Force App, hvor du finder et skaleret 12-ugers træningsprogram, samt masser af øvelser, videoer, tips og tricks til din TRX Suspension Training.

  TRX'en blev udviklet af Randy Hetrick, da han som US Navy SEAL havde brug for et alsidigt træningsredskab til at holde sig fit på mission. Nu hjælper TRX Tactical Gym dig på din mission om at blive stærkere, mere mobil, holde dig i form og ikke mindst klar til at tage hverdagens udfordringer op! 

  Vis detaljer
 8. Rabat på TRX Duo Trainer - som de klassiske gymnasikringe bare smartere

  DEMO - TRX Duo Trainer

  Pris: 1.730,00 kr

  Special Pris 995,00 kr

  "De lige håndtag aflaster folks håndled," siger Kelly Starrett. "De er nemme at få fat i og nemme og hurtige at justere." Fuldt justerbart for atleter i alle størrelser. Duo Trainerengiver flere træningsmuligheder for hele kroppen. Ankerpunkt 2,5-3 m Vis detaljer
 9. trx home2 suspension trainer til hjemmetræning

  TRX Home 2

  1.549,00 kr

  TRX Home 2 er perfekt, hvis du vil i gang med at træne TRX derhjemme. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for, for at komme stærkt i gang. Tag din TRX-træning med udenfor, på rejsen eller træn derhjemme i stuen. Træn ved hjælp af egen kropsvægt.

  Vis detaljer
 10. Slamball-øvelser. hvordan laver man øvelser med slamballs? Køb TRX slam ball her

  TRX Slam Ball

  Starter ved: 245,00 kr

  Super TRX Slam Ball. Tåler kast i jorden. Perfekt til din funktionelle træning, styrketræning, etc. Fyldt med sand, som eliminerer bounce - lige hvad du ønsker af din slam ball. Vis detaljer
Sorter faldende

   

1 til 10 ud af 42

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

TRX til den professionelle

Den personlige træner, fitnesscentret, fysioterapien, foreningsfitness. Alle typer af profesionelle i træningsbranchen køber TRX hos Active Aid. Det gør de, fordi det er os der er de officielle importører af brandet til Danmark. Vi har derudover en række dygtige forhandlere, som du også vil kunne finde vores produkter hos.
Som professionel skal du bruge en stærk, rengøringsvenlig løsning, som kan holde til intensivt brug af mange klienter gennem årene. TRX® leverer varen! Og skulle der være uforudsete problemer, så tilbydes også en stærk reklamationspolitik. Du risikerer ikke at stå med et produkt, der ikke virker. 

Vi anbefaler som oftest TRX C4 - her får du den bedste pris som professionel.  

TRX til hjemmetræning

Du kender måske allerede træningsformen fra fitnesscentret eller måske gennem din personlige træner? Slyngetræning er stadigvæk en utroligt populær træningsform og det er nemt at forstå. Der findes nok ikke et andet enkelt redskab, som rummer så mange muligheder som TRX Suspension Traineren.

Træn din styrke, din balance, din smidighed, din kondition - med ét og samme produkt. Du kan let sætte det op derhjemme - selv uden at skulle bore i væg, loft eller dørkarm. Du kan også tage din træning udendørs. TRX til hjemmebrug findes i et endnu større udbud nu, og har du svært ved at vælge, så ring til os på 8667 6730.