+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TRX

Køb den originale TRX® Suspension Trainer her

TRX® Training er et verdensomspændende brand. Elsket og eftertragtet - og det er der en helt særlig grund til. Kvaliteten er ALTID i orden. Ligemeget hvilken TRX Suspension Trainer man køber, så er produktet gennemtestet, super holdbart og intuitivt at bruge. TRX-træning taler til alle aldre, alle træningsniveauer, alle køn og alle formål med træningen. Den professionelle elitesportsmand/kvinde, motionisten, den personlige træner, fitnesscentret, fysioterapien - alle bruger en version af det samme kvalitetsprodukt. 

TRX® Training leverer i dag træningsudstyr i særklasse og i høj kvalitet, sammen med programmering og professionelle uddannelser. I dag dækker TRX både over TRX Suspension Training, ophængs- opbevaringsløsninger, testudstyr og funktionelle træningsredskaber. Du kan få hele pakken hos os.

TRX

Sorter faldende

   

1 til 12 ud af 44

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

   

1 til 12 ud af 44

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

TRX til den professionelle

Den personlige træner, fitnesscentret, fysioterapien, foreningsfitness. Alle typer af profesionelle i træningsbranchen køber TRX hos Active Aid. Det gør de, fordi det er os der er de officielle importører af brandet til Danmark. Vi har derudover en række dygtige forhandlere, som du også vil kunne finde vores produkter hos.
Som professionel skal du bruge en stærk, rengøringsvenlig løsning, som kan holde til intensivt brug af mange klienter gennem årene. TRX® leverer varen! Og skulle der være uforudsete problemer, så tilbydes også en stærk reklamationspolitik. Du risikerer ikke at stå med et produkt, der ikke virker. 

Vi anbefaler som oftest TRX C4 - her får du den bedste pris som professionel.  

TRX til hjemmetræning

Du kender måske allerede træningsformen fra fitnesscentret eller måske gennem din personlige træner? Slyngetræning er en utroligt populær træningsform, som er kommet for at blive og det er nemt at forstå. Der findes efter vores mening ikke et andet, enkelt redskab, som rummer så mange muligheder som TRX Suspension Traineren.

Træn din styrke, din balance, din smidighed, din kondition - med ét og samme produkt. Du kan let sætte det op derhjemme - selv uden at skulle bore i væg, loft eller dørkarm. Du kan også tage din træning udendørs. Og bedst af alt er, at TRX er oplagt til alle - uanset alder, træningsniveau og skavanker. TRX-træning kan tilpasses alle. TRX til hjemmebrug findes i et endnu større udbud nu, og har du svært ved at vælge, så ring til os på 8667 6730.