TRX

TRX Yoga Flow (YFlow) Course

1.800,00 DKK

Dette er overbygningen på TRX Yoga Foundation Course.

På dette kursus lærer du, hvordan du organiserer et 60 min. TRX Yoga Signature Flow hold, i din holdsal. Med den perfekte blanding af intensitet og fokus vil du kunne hjælpe dine kunder med at opbygge en stærk holdning, som et stabilt fundament for at opbygge core styrke, mobilitet og stabilitet.

TRX Yoga Foundation Course, er derfor også en forudsætning for dette TRX Yoga Flow kursus, for at kunne bestå din eksamen.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Yoga Signature flow er en 60 minutters lang vinyasa-øvelse, hvor du bruger TRX suspensions traineren gennem hele timen. Med den perfekte blanding af intensitet og fokus får du selv lejlighed til at opleve dette niveau af praksis. Ved at fusionere TRX-metoden med de bedste praksisser for at undervise på en vinyasa-yoga-time vil du samle alt det, du behøver for at præsentere denne time, til dine deltagere.

På TRX Yoga Foundation Course bygger du et godt, stærkt fundament af holdning, core styrke, mobilitet og stabilitet i TRX Yoga-stillingerne. Nu er det tid til at sætte det hele sammen og opdage, hvordan du med TRX Yoga Signature Flow kan påvirke dine deltagere på en positiv måde.

Gennemførelse af TRX Yoga Flow Course, kvalificerer dig til en TRX Yoga-certificeringseksamen. TRX Yoga Foundations Course er en forudsætning for dette TRX Yoga Flow Course.
Mange af eksamensspørgsmålene er netop baseret på det indhold, du lærer fra TRX Yoga Foundations Course.

KURSUS MÅL:

- Oplev TRX Yoga Signature Vinyasa Flow
- Forstå temaet og hovedfokus for hver TRX Yoga Flow-serie
- Lær cueing-teknikkerne til at undervise i et dynamisk og sikkert TRX Yoga Flow
- Udforsk måder, hvorpå du med succes kan implementere TRX Yoga i dit studie

Inkluderet i dette kursus er:

  • Digital kursusmanual

  • 8 timers personlig uddannelse 

  • Eksamen (kræver 80 % bestået karakter)

  • Fuldførelsesbevis (deltagelse og bestået karakter påkrævet)

  • 7-8 timers Continuing Education Credits (CEC'er) (NASM, ACE, canfitpro og Yoga Alliance berettiget)

Hvad kan du forvente:
Dette interaktive kursus er designet til at give dig praktisk erfaring og udstyre dig med teknikkerne og værktøjerne til succesfuld undervisning i TRX Yoga Signature Flow.

Kursusmateriale:
Digital Manual + Alle deltagere vil modtage et 'Certificate of Completion' samt CEC/CEU point.

Berettiget til at blive TRX YOGA Level 1 Certificeret.

Forudsætning:
Gennemførelse af TRX Yoga Foundation Course, er en forudsætning for dette kursus og indeholder vigtige oplysninger til at understøtte beståelsen af ​​TRX Yoga Level 1-certificeringseksamenen.

Alle tilmeldte skal gennemføre kurset med minimum 90% deltagelse for at modtage kursusgennemførelse og efteruddannelse.

Yderligere informationer: Vores kurser finder sted fra kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er noteret. Du vil i ugen op til kurset modtage en mail med praktiske informationer, så du er klar til at komme på kursus. 

OBS: Tilmelding er bindende. 

Kurser, der skal faktureres virksomheder, tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. 

Persondatapolitik:

Vær opmærksom på, at vi registrerer og vidergiver de personoplysninger til TRX Training, som er nødvendige for at kunne sende kursusinformationer til dig, når du er tilmeldt vores kurser, kunne udstede kursusbeviser samt sende dig den e-mail-kommunikation, som er nødvendigt for at informere dig omkring kurset.