TRX Yoga

TRX Yoga kursusrejsen består i dag af 

- TRX Yoga Foundations Course og

- TRX Yoga Flow Course.

 

Det helt nye TRX Yoga Foundations Course er den ultimative fusion af TRX og Power Yoga, og er et spændende kursus henvendt til den professionelle holdinstruktør/træner. Her får du værktøjer til at implementere Yoga og mobilitetsøvelser i din nuværende TRX træning på en spændende måde, som dine kunder vil elske. 

Omdrejningspunktet bliver, hvordan TRX Suspension Traineren kan inkluderes i undervisningen. Gøre avancerede stillinger mere tilgængelige, booste den grundlæggende kernestyrke, arbejde med optimal kropsholdning og skabe "aha"-øjeblikke for dine klienter.
Kurset er altså ikke kun for dig, der vil dyrke TRX Yoga, men også for dig som vil have en struktureret tilgang til mobilitetsøvelser med slyngetræneren.

Overbygningen til TRX Yoga Foundation Course er TRX Yoga Flow
På dette kursus lærer du, hvordan du organiserer et 60 min. TRX Yoga Signature Flow hold, i din holdsal. Med den perfekte blanding af intensitet og fokus vil du kunne hjælpe dine kunder med at opbygge en stærk holdning, som et stabilt fundament for at opbygge core styrke, mobilitet og stabilitet.
TRX Yoga Foundation Course, er derfor også en forudsætning for dette TRX Yoga Flow kursus, for at kunne bestå din eksamen.

 

 

TRX Yoga