TRX

TRX XD Kevlar Sand Disc med greb-9 kg (20 lb)

Tilbudspris 415,00 DKK Regulær pris 830,00 DKK
TRX® XD™ KEVLAR™ sanddiscs kan bruges til rigtig mange øvelser. Brug den som fri vægt, tag den på skulderen og som ekstra belastning når du laver øvelser i TRX Suspension Traineren, kast med den, træk den fra side til side. Det stærke fibermateriale gør, at den kan holde til lidt af hvert! Findes i vægtklasse fra 2,3 kg til 22,6 kg (5 - 50 lbs).

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

De helt nye TRX® XD™ KEVLAR™ sanddiscs er et genialt træningsredskab til en lang type øvelser - og en stærk konkurrent til fx håndvægte, kettlebells og Powerbags.

Tag fat i den. Slam den i underlaget. Løft den ud i strakt arm, placér den på skulderen, når du laver squats. Kast den. Træk den fra side til side imens du har fødderne i stropperne og laver TRX Planke.

Lavet af ekstremt slidstærkt XD™ KEVLAR®

Mulighederne er uendelige med de smarte, runde sand discs. Det er lavet af holdbart XD™ KEVLAR®, som er et særligt slidstærkt fibermateriale. Det kan måske især genkendes fra sikkerhedsveste, hvor de yder stor beskyttelse, fordi materialet kan modstå store mængder energi. Derfor har du med disse produkter et produkt, som holder til virkelig meget uden at gå i stykker.

Discene er fyldt med blødt stålsand, som bevarer sin form og reducere forskydning af vægten under brug.

Smart design med greb hele vejen rundt

TRX Sand discs har en praktisk kant hele vejen rundt, så du altid kan få et godt, sikkert greb på den vægt du træner med. Der er kontrol på hele tiden. Brug dem fx præcis som du ville bruge en medicinbold. Det er bare smartere, for du kan stable flere og få ekstra udfordring (og så kan de også nemt stables på hylde, i skuffe eller på gulv, når de ikke er i brug).

 

Størrelse på XD™ KEVLAR® Sand discs

Findes i vægte fra 2,3 kg til 22,6 kg (5 - 50 lbs).

 

 

 

OBS: Designet af TRX Sand disc har ændret sig siden denne video blev produceret. Denne er inkluderet som inspiration til, hvordan produktet kan benyttes. Produktbillederne tilknyttet her er retvisende.

 

DuPont™ og Kevlar® er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende datterselskaber af DuPont de Nemours, Inc. brugt under licens af Exemplar Design.

 

 

Specifikationer
Vægt9 kg (20 lb)