TRX Tactical Gym

TRX Tactical Gym er en komplet løsning, hvor du ikke alene får den stærke, army-farvede TRX Suspension Trainer med gummihåndtag - du får også evig adgang tilTRX Force App, hvor du finder et skaleret 12-ugers træningsprogram, samt masser af øvelser, videoer, tips og tricks til din TRX Suspension Training.

TRX'en blev udviklet af Randy Hetrick, da han som US Navy SEAL havde brug for et alsidigt træningsredskab til at holde sig fit på mission. Nu hjælper TRX Tactical Gym dig på din mission om at blive stærkere, mere mobil, holde dig i form og ikke mindst klar til at tage hverdagens udfordringer op! 

2.149,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Tactical Suspension Trainer  


TRX Tactical Gym er den til dato mest alsidige og robuste TRX Suspension Trainer, der findes på markedet. Effektiv træning, der gør det muligt at udvikle din funktionelle styrke og træne de muskler, du bruger hver dag i dit job, din sport og i dagligdagen.


12-ugers progressivt Tactical Conditioning træningsprogram

TRX Tactical Gym inkluderer også gratis adgang til TRX Force App, som giver dig et progressivt 12-ugers træningsprogram med fokus på at træne din styrke, mobilitet, kondition og smidighed. Sværhedsgraden øges gradvist i takt med du bliver stærkere og bedre. App´en findes til både Android og iOS.  


TRX Tactical Gym indeholder: 

  • TRX Tactical Suspension Trainer: med helstøbte gummihåndtag
  • TRX Suspension Anchor: Sæt din TRX op hvor som helst. 
  • TRX Extender Strap: Har du højt til et brugbart forankringspunkt eller mulighed for at montere på en større, lodret placering? Med extender får du flere muligheder for at sætte din TRX op, da det udvider dine forankringsmuligheder.
  • TRX Door Anchor: Har du kun mulighed for at montere din TRX i en dør? Intet problem - lav nemt et ophængpunkt med TRX Door Anchor 
  • TRX Mesh Running taske: Tag din Suspension Trainer med dig i den medfølgende Mesh-løbetaske. Lækker rygsæt med en overflod af lommer til dit gear, telefon, ID, etc.
  • TRX Force app: Den absolutte fordel ved at købe TRX Tactical Gym er afgjort det 12 ugers træningsprogram du kan tilgå via en app på din telefon eller iPad/tablet. Med fokus på at udvikle dig som TRX-udøver, gør dig stærkere og mere fit. Unik kode medfølger i dit originale TRX Suspension Trainer-kit. 

 

 

Hvad kan jeg forvente af det medfølgende 12-ugers træningsprogram?

Se her, hvor Chris Frankel, TRX Head of Human Performance, fortæller dig om indholdet i træningsprogrammet. Det kommer via en app, som du kan hente ned til fx din iPad, smartphone, etc.

 

TRX til private og professionelle


Vi har flere forskellige TRX Suspension Trainers - både dem, som er mest beregnet til professionelle/fitnesscentre/etc og dem, som henvender dig til dig, som træner privat.
Se hele udvalget af TRX her.  

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Tactical Gym
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære