TRX Sweat

TRX Sweat Suspension Trainer er optimal til hjemmetræning. Den har bløde neoprenhåndtag, suspension anchor og door anchor. Du får en øvelsesplakat med i købet.

Træn hjemme i stuen, i haven, tag den med i sommerhuset eller på løbeturen og sæt den op i et træ eller et legestativ. Inklusiv 1 mdr. gratis medlemsskab af TRX Training Club (live-undervisning og ondemand videoer)

1.495,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Sweat Suspension Trainer


Super fin klassisk TRX Suspension Trainer. Den har bløde neoprenhåndtag, som er lækre at holde ved. Fodstropperner er faste (kan ikke indstilles i størrelsen ligesom på fx TRX Home2), og kommer med en masse ekstraudstyr. Perfekt løsning til hjemmetræning. Her får du meget for pengene.


TRX Sweat System indeholder:

  • TRX Sweat Suspension Trainer
  • TRX Door Anchor
  • TRX Suspension Anchor
  • 1 mdr. gratis medlemsskab af TRX Training Club (live-undervisning og ondemand videoer)
  • Opbevaringspose
  • Plakat med inspiration til TRX-workouts

 

TRX Sweat er nem at justere, så du hurtigt kan veksle mellem stående øvelse som TRX Chest Press og øvelser, hvor du har fødderne i fodbøjlerne som TRX Crunch eller TRX Planke.

TRX er et fantastisk redskab til dig, der vil træne styrke, smidighed, kondition og generelt bare gerne vil være meget bedre til at bevæge dig - og holde kroppen stærk gennem hele livet. Atleter, motionister, øvede og begyndere - elsker alle TRX for det alsidige træningsudstyr det er. Slyngetræning er for alle niveauer - tilpas til det niveau du er på i dag - og se og mærk udviklingen i din krop efterhånden som du bliver bedre, hurtigere og stærkere. 

 

Se hele udvalget af TRX Suspension Trainers - noget til ethvert behov.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Sweat
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære