TRX Sweat

TRX Sweat Suspension Trainer er optimal til hjemmetræning. Den har bløde neoprenhåndtag, suspension anchor og door anchor. Du får en øvelsesplakat med i købet.

Træn hjemme i stuen, i haven, tag den med i sommerhuset eller på løbeturen og sæt den op i et træ eller et legestativ. Inklusiv 1 mdr. gratis medlemsskab af TRX Training Club (live-undervisning og ondemand videoer).

 

Scroll for flere detaljer og se en TRX-workoutvideo ↓

Speciel pris 897,00 kr. Normal pris 1.495,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Sweat Suspension Trainer

Perfekt TRX til din hjemmetræning. Her får du meget for pengene.
TRX'en har bløde neoprenhåndtag, som er lækre at holde ved. Fodstropperner er faste og der medfølger en masse ekstraudstyr. 

Hvis du gerne vil have mulighed for at træne ryggen stærkere, lave effektive maveøvelser, eller måske fokusere lidt på at gøre din balance bedre, så behøver du bare ét træningsredskab - en TRX Sweat. Den er nem at justere, så du hurtigt kan veksle mellem en stående øvelse som Chest Press og øvelser, hvor du har fødderne i fodbøjlerne som Crunch eller TRX Planke.


TRX Sweat System indeholder:

  • TRX Sweat Suspension Trainer
  • TRX Door Anchor
  • TRX Suspension Anchor
  • 1 mdr. gratis medlemsskab af TRX Training Club (live-undervisning og ondemand videoer)
  • Opbevaringspose
  • Plakat med inspiration til TRX-workouts

 

TRX-træning er for både begyndere og øvede

TRX er et fantastisk redskab til dig, der vil træne styrke, smidighed, kondition og generelt bare gerne vil være meget bedre til at bevæge dig - og holde kroppen stærk gennem hele livet. Atleter, motionister, øvede og begyndere - elsker alle TRX for det alsidige træningsudstyr det er.

TRX-træning er for alle niveauer - du kan med få simple rettelser tilpasse din træning til det niveau du er på i dag. Se og mærk udviklingen i din krop efterhånden som du bliver bedre, hurtigere og stærkere. 

 

Øvelser til underkrop, ben, lår, etc.

Der findes virkelig mange øvelser, som træner muskler, styrke, balance, etc. i underkroppen. Stærke ben og god balance - det er værd at arbejde for.

I videoen ser du TRX Training Clubs' instruktør Niko Algieri's bud på en god underkropsworkout. 

 

 

(OBS: Produktet i videoen er ikke en TRX Sweat, men du kan træne præcis det samme i alle typer TRX)

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Sweat
Din bedømmelse

Vores mest populære