TRX 1: Suspension Training course (TRX STC)

Dette kursus er designet til at klæde trænere og instruktører på med basisviden, færdigheder og evner til effektivt at integrere TRX Suspension Training i træningen. Deltagere vil lære at bruge TRX Coaching System for at kunne udføre grundlæggende bevægelses-baserede træningsteknikker med TRX Suspension Trainer. Dette for at sikre, at din klient når sine mål uanset niveau.

At undervise i det grundlæggende inden for Suspension Training er essensen i al TRX-uddannelse. Derfor er dette kursus det grundlæggende, du skal deltage på, inden du fortsætter på de andre kurser på TRX-kursusrejsen.Scroll ned og læs meget mere om TRX STC.

1.800,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Suspension Training Course (TRX STC)


TRX STC-kurset lærer du, hvordan du korrekt udfører over 30 TRX Suspension Training-øvelser, og hvordan du modificerer og tilpasser øvelserne, så du kan skalere til alle niveauer. En forudsætning når du arbejder fx som personlig træner, TRX-instruktør i fitnesscenter, behandler og lignende.

Lær at cue korrekt og præcist, så din kunde/holddeltager forstår, hvad øvelsen går ud på. Opnå viden omkring hvilke øvelser, der rammer hvilke muskelgrupper, og hvad TRX-træning er godt for. 1 dag TRX-kursus, som giver dig fundamental forståelse og håndgribelige erfaringer i TRX Suspension Trainer

Efter dette kursus kan du: 

  • Opsætte og bruge TRX Suspension Trainer korrekt
  • Bruge TRX Suspension Traineren for at udføre TRX grundlæggende bevægelser
  • Tilføre og undervise i TRX grundlæggende bevægelser ved hjælp af en bred vifte af TRX Suspension Training-øvelser
  • Ændre øvelser, så du kan finde det niveau, som passer til din klients evne og forudsætning

 

TRX STC-kurset henvender sig til personlige trænere, fysiske trænere, fysioterapeuter eller andre, der arbejder i formatet 1:1 eller i mindre grupper.  Kurset danner grundlag for alle andre TRX kurser.

 


Kursusmateriale
: Vi har en fysisk kursusmanual med til dig på kursusdagen. Her er plads til at tage notater, så du nemt kan tilføje dine egne huskeregler. Den har du til evigt arv og eje og har et godt opslagsværk senere på din læringsrejse.

Ekstra information: Vi afholder vores kurser mellem kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er oplyst. Vi klæder dig på med praktiske informationer i en e-mail, som du modtager i ugen op til kursusstart.


OBS: Tilmelding er bindende.

Kurser, der skal faktureres virksomheder, tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt.Akkredittering: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.5, NSCA 0.8, Can Fit Pro 4.0, NESTA 0.8, PTA Global 7.0, ISSA 7.0, IYCA 3.5 , REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs)

 

Hvilke andre TRX-kurser findes der?

TRX STC er vores grundlæggende kursus. Her får du basis på plads. Men det er også grundlaget for at tage steppet videre på kursusrejsen og lære mere, nørde dybere og blive en ENDNU bedre underviser. Du kan se alle vores TRX Kurser her - også de fordelagtige kursuspakker, som kan giv dig en god rabatpris.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX 1: Suspension Training course (TRX STC)
Din bedømmelse

Vores mest populære