Kursuspakke Komplet: TRX 1 (TRX STC), TRX 2 (TRX FTC) og TRX 3 (TRX GTC)

Book de 3 kurser på én gang og opnå en rigtig god pris. Pakken er til dig, der vil noget med din rolle som coach. Og så er du endda også forberedt til at fortsætte på TRX Certificering TRX AGTC, når vi kan udbyde det igen. 

TRX-Kursuspakken indeholder:
- TRX 1 (TRX STC)
- TRX 2 (TRX FTC)
- TRX 3 (TRX GTC)


OBS: Du får udleveret en kursusmanual på kursusdagen.

Scroll ned og læs mere ↓

4.400,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

3 TRX Kurser, der gør dig klogere


Stor viden om TRX bevægelsesbaseret træning og coaching

Vil du noget med din undervisning? Så er det vores holdning, at et enkelt TRX STC-kursus ikke er nok. Du skal ville noget mere. Være interesseret i at nørde ned i dybden omkring TRX bevægelsesbaseret træning og coaching. 

Med den komplette kursuspakke booker du 3 kurser på én gang og derfor også en rigtig god pris. 


Den komplette pakke indeholder:

Så møder du også kravene til TRX-certificering

Går du med ønsket om at bliver TRX Certificeret på TRX Advanced Group Training Course (AGTC)?
Så vil den komplette kursuspakke også være en rigtig god investering. Det er nemlig kun coaches med minimum STC & FTC eller STC & GTC, der kan komme i betragtning til at tage kurset. 

TRX uddannelsesrejsen kulminerer nemlig med det mest omfattende kursus til dato. Det 2-dages kursus vil i den grad udvide dit instruktørpotentiale og viden gennem omfattende udvidelse og en beherskelse af coachingteknikker og diverse programmeringsmetoder. Kurset afholdes på engelsk. TRX AGTC inkluderer en meget personlig og fokuseret feedback, hvor der virkelig bliver lagt vægt på betydningen af din erfaring.

 

Ekstra information: Vi afholder vores kurser mellem kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er oplyst. Vi klæder dig på med praktiske informationer i en e-mail, som du modtager i ugen op til kursusstart.

Kursusmanual
Du en kursusmanual med i prisen. Den får du i hånden på selve kursusdagen. Materialet er på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.

OBS: Tilmelding er bindende.

 


Kurser, der skal faktureres virksomheder, tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. Akkredittering: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.5, NSCA 0.8, Can Fit Pro 4.0, NESTA 0.8, PTA Global 7.0, ISSA 7.0, IYCA 3.5 , REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs).

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kursuspakke Komplet: TRX 1 (TRX STC), TRX 2 (TRX FTC) og TRX 3 (TRX GTC)
Din bedømmelse

Vores mest populære