Kursuspakke Holdinstruktør: TRX 1 (TRX STC) og TRX 3 (TRX GTC)

Som TRX-holdinstruktør bliver der direkte og indirekte stillet en masse krav til, hvad du skal kunne. Der forventes især ting som, at du skal kunne lede en gruppetræning, som alle får noget ud af; at du kan nå at rette på den individuelle holddeltager og at du kan tage hensyn til, at deltagerne ikke har samme niveau.
Vi anbefaler, at du udover at tage basiskurset TRX 1 (TRX STC), også tager det superanvendelige TRX 3 (TRX Group Training Course). Her får du nemlig redskaber med i rygsækken, som kan give dig overblik og overskud som coach!


Scroll ned og læs mere ↓

3.200,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX-kurser for holdinstruktøren (med rabat)

Ved at tilmelde dig både TRX STC og TRX GTC får du et godt fundament til at implementere TRX Suspension Training i din holdtræning. Du får en god pris ved at booke begge kurser med det samme så få kigget i kalenderen og book dine pladser.

De 2 kurser, som forbereder dig bedst til at undervise TRX-hold

Kursuspakken indeholder de 2 hold, som er det optimale mix for dig, som skal undervise hold. De giver dig redskaberne til at skabe engagerende, spændende holdtræning. Opbyg din viden og stå selvsikkert og med alle de rette værktøjer i rygsækken til at kunne møde alle typer klienter på dit hold.

Hvad sker der på TRX STC-kurset?

TRX STC er kurset alle starter på. Her skabes det gode fundament, hvor du lærer at indstille TRX'en korrekt, lærer de 7 grundlæggende bevægelser at kende - finder ud af, hvordan du med dem på rygraden kan skabe træningsprogrammer til alle typer fitnessniveauer og aldre. Du får sat bevægelserne ind i en undervisningskontekst. Du får færdighederne og den grundlæggende viden på plads, men skal du undervise hold - så er det vores klare anbefaling, at du fortsætter på TRX Group Training Course.

TRX Group Training Course

På TRX Group Training Course lærer du, hvordan du kan skabe effektiv holdtræning og hvordan du, ved hjælp af klar og tydelig coaching, kan sørge for, at den enkelte holddeltager får en god oplevelse samtidig med du undgår at miste fokus på hele gruppen.

Da kurset ikke er et begynderkursus, har vi lavet denne pakkeløsning, som inkluderer TRX STC (basiskurset). Det vil også være en klar fordel, hvis du allerede har erfaring med at undervise på hold, men det er ikke et krav. Husk, at første kursus skal være TRX STC.

 

Klik her og læs mere om TRX STC

 

 

Klik her og læs mere om TRX GTC

 

 

OBS: Tilmelding er bindende. 

Ekstra information: Vi afholder vores kurser mellem kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er oplyst. Vi klæder dig på med praktiske informationer i en e-mail, som du modtager i ugen op til kursusstart.

Kursusmanual
Du får udleveret en engelsksproget kursusmanual når du møder op. Heri finder du hele dagens forløb, og du har plads til at skrive dine egne notater, så du kan bruge den som opslagsværk efterfølgende.

 

Kurser, der skal faktureres virksomheder, tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. 

Akkredittering: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.5, NSCA 0.8, Can Fit Pro 4.0, NESTA 0.8, PTA Global 7.0, ISSA 7.0, IYCA 3.5 , REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs).

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kursuspakke Holdinstruktør: TRX 1 (TRX STC) og TRX 3 (TRX GTC)
Din bedømmelse

Vores mest populære