Kursuspakke PT: TRX 1 (TRX STC) og TRX 2 (TRX FTC)

TRX-kurser for dig, som er personlig træner

Når du som personlig træner vil have TRX Suspension Training ind i dit kompetencebibliotek, har vi en klar anbefaling af hvilke kurser du som minimum bør have.
TRX 1 (TRX STC) er det grundlæggende kursus, hvor du lærer basis og snuser til det, som man kan med TRX' en og TRX 2 (TRX FTC) er kurset, hvor du løfter din viden op på et helt nyt niveau og bliver klædt på til at kunne implementere grundlæggende bevægelsesbaserede træningsteknikker i  egen eller klienters træning, for at sikre at din klient når sine mål uanset niveau.


Scroll ned og læs mere ↓


OBS: Du får udleveret en kursusmanual.

3.200,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Kursuspakke - især for den personlige træner


Ved at tilmelde dig både TRX STC og TRX FTC på én gang får du som personlig træner lagt planerne for et spændende kursusforløb, som giver dig et stærkt fundament til at implementere TRX Suspension Training i formatat 1:1 eller mindre grupper. 

Du får først basis på plads og udbygger derefter med et virkelig spændende kursus, hvor alt din nyerhvervede viden sættes ind i en ny kontekst. Du lærer at flytte de korrekte standarder over på en række andre træningsredskaber (fx Kettlebells, Rip Trainer, Battleropes, etc.). 


Spar penge ved at booke 2 kurser på samme tid

Ved at være forudseende kan du få en god rabat på dine TRX-kurser. Vi får mulighed for at planlægge bedre, og det vil vi gerne belønne dig for. Så vælg 2 datoer i dropdown-menuerne ovenfor og tag første skridt på vejen til mere viden.


TRX - mere end bare Suspension Training

Tag din undervisning op på et andet niveau og tilbyd noget, som de andre personlige trænere ikke kan! Den viden, du opnår omkring træning på vores TRX-kurser, er langt mere end "bare" træning i nylonstropperne. Der ligger rigtig mange års udvikling og erfaring til grund for hele bevægelsesfilosofien, som de er bygget på. Nogle af branchens superdygtige coaches har forfinet og arbejdet ned i detaljerne for at give dig det bedste resultat. 

 

OBS: Tilmelding er bindende.


Ekstra information: Vi afvikler vores kurser mellem kl. 09:00 til 17:00 (med mindre du får andet oplyst). For at klæde dig bedst muligt på før kursusdagen, sender vi dig i ugen op til en e-mail med praktiske detaljer. 

Kursusmateriale: Vi udleverer selvfølgelig en kursusmanual til dit evige arv og eje. Her kan du skrive notater og gode tips ind i løbet af dagen. Materialet er på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.

Kurser, der skal faktureres virksomheder, tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. Akkredittering: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.5, NSCA 0.8, Can Fit Pro 4.0, NESTA 0.8, PTA Global 7.0, ISSA 7.0, IYCA 3.5 , REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs).

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kursuspakke PT: TRX 1 (TRX STC) og TRX 2 (TRX FTC)
Din bedømmelse

Vores mest populære