TRX

TRX Suspension Anchor

299,00 DKK

TRX Suspension Anchor er en flexible ophængsløsning, der gør det nemmere for dig at indrette flere faste ophængspunkter til TRX Suspension Training - både ude og inde.

Fastgør det rundt om et træ, eller en pæl, hvis du træner udendørs.
Sæt det fast i TRX X-Mount eller rundt om en solid overligger, og hægt din TRX Suspension Trainer fast i en af Suspension Anchorets "løkker".

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Hvis du har flere faste træningssteder, kan du med fordel købe ekstra TRX Suspension Anchor. På den måde gør du det enkelt for sig selv, at skifte imellem træningsophæng, så du slipper for at skulle pille ned og sætte op hver gang du vil træne. 

Suspension Anchor er en meget flexibel ophængsløsning. Det giver en masse muligheder for fx også at tage din TRX-træning udendørs. Med et TRX Suspension Anchor, kan du opsætte din TRX i et træ, i et hegn, på en stolpe, eller andet holdbart. 

TRX Suspension Anchor medfølger alle TRX Suspension Trainer kits du kan købe -  f.eks TRX HOME2, TRX PRO P4 eller TRX Tactical Gym. Den medfølger til gengæld ikke i TRX C4 (den professionelle udgave til fitnesscentret/den personlige træner)

 

 

 

Specifikationer
SKU81640115
EAN847585006726