TRX Slam Ball

Super TRX Slam Ball. Kan tåle at blive kastet i jorden/underlaget eller imod en væg. Perfekt til din funktionelle træning, styrketræning etc. Fyldt med sand, som eliminerer bounce - lige hvad du ønsker af din slam ball.

Du kan lave øvelser med fokus på cardio, styrke, balance, agility - you name it. Og det kan endda kombineres, så du kan træne effektivt på kortere tid. 

Vi er vilde med den stærke kvalitet fra TRX. Den holder, hvad den lover. Holder til gentagen brug og derfor både brugbart for fitnesscentret og til hjemmetræning. Oplagt til træning af skuldre eller overkrop generelt, skuldre, som vægt i squats, og lignende. Findes fra 2,7 kg helt op til 22,7kg. 

Fra 245,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Slam Balls


Slam Balls
kan anvendes som vægte i mange øvelser, men de kan også, i kraft af deres hårde overflade, kastes/slammes i jorden eller ind i en væg og derved øge styrke og fleksibilitet i din træning. Få pulsen op og træn hele kroppen igennem. Oplev en anden, mere intens funktionel træning, end du fx opnår med en medicinbold. 

Gummi og tekstur, som er den mest populære version på markedet. Det specielle materiale er designet til at kunne modstå slams og hård impact uden at blive skæv. 

Vi forhandler Slam Balls med følgende vægt:

  • 2,7 kg
  • 3,6 kg
  • 4,5 kg
  • 6,8 kg
  • 9 kg
  • 11,3 kg
  • 13,6 kg
  • 18 kg
  • 22,7 kg

 

Hvorfor træne med Slam Ball?


Slam Balls er blevet et meget populært træningsredskab i de senere år. Især inden for styrketræning har slam balls været essentielle, men du finder efterhånden også et eksemplar i ethvert fitnesscenter, ved den personlige træner, hos elitesportsklubben og så videre. 


Træning med Slam Balls er så effektiv, fordi du kan træne både styrke, puls og balance på een gang. Giv din krop udfordringer på flere planer på een gang med kun 1 eneste træningsredskab. Men hvad er forskellen så på fx Slam Balls og Medicinbolde, spørger du måske? Kan jeg ikke bruge sådan een i stedet? Der er mange situationer, hvor du kan bruge de 2 forskellige til de samme øvelser, men netop Slam Ball´en er det oplagt valg, når du vil lave kasteøvelser i et statisk element eller underlag. Slam Balls er simpelthen designet til at kunne modstå stor impact. 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Slam Ball
Din bedømmelse

Vores mest populære