TRX

TRX Rocker Foamroller 66 cm

499,00 DKK

TRX Rocker® Foamroller er nyeste generation af Foamrollers. Rock, Don't Roll på denne særlige skumrulle med 3 intensitetszoner i ét. Denne lange version er 66 cm og derfor også god til fuldkropsmassage.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Rocker® Foamroller - 66 cm


Rock. Don't Roll.


TRX Rocker® er en helt unik Foamroller udviklet af TRX Training. Den sætter en ny standard inden for foamrolling, og er den eneste af sin slags, som udnytter en særlig måde at foamrolle på - rocking. Det er en yderst effektiv måde hyperfokuseret at løsne op for ømme, stive muskler, øge  blodgennemstrømning og cirkulation i vævet og generelt opnå en afslappet krop og sparke gang i restitutionen.

TRX Rocker®s karakteristiske design har tre niveauer af intensitet, som hver især er ideel til specifikke måder at lave myofascial release.
Foamroll når du vil, hvor du vil - og giv din krop og dine muskler de bedste betingelser for at blive løsnet op, så du holder dig mobil og godt tilpas. Klar til næste træningspas.

Denne version er 66 cm lang, men du kan også købe den kortere udgave af TRX Rocker®, som er 33 cm.


3 intensitetsniveauer i samme foamroller

  • Lav intensitetszone: Her kan du løsne op for ømme muskler med let massage. God til meget ømme områder samt afslapningsteknikker
  • Medium intensitetszone: Højere densitet og højere riller, som giver en dybere muskelmassage
  • Høj intensitetszone: THE EDGE (kanten) som er et område specielt designet til at få fat i de områder, der kan være svære at få fat i med en almindelig, rund foamroller eller der, hvor du oplever særligt ømme triggerpunkter


TRX Rocker® er testet til at kunne modstå op til 158 kg brugervægt.

 

Foamroller til ømme ben - TRX Rocker kan købes hos active aid

Specifikationer
SKU81640071
EAN847585010037