TRX

TRX Rocker Foamroller 33 cm

299,00 DKK

Når du er på udkig efter en foamroller, der kan lidt mere end den generiske, så er det TRX Rocker® Foamrolleren du skal kigge på. 

Hel unikt har denne massagerulle nemlig 3 intensitetszoner (lav, medium, høj). Du kan derfor nemmere ramme og komme i dybden med særlige triggerpunkter overalt på kroppen med denne korte foamroller. 

Giv dine trætte ben lidt massage efter træning eller en lang dag på fødderne.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Rocker® Foamroller - 33 cm

Rock. Don't Roll.

Spændende nyhed fra TRX. Den ser virkelig speciel ud - men det er jo fordi den netop ER ret speciel. TRX Rocker®  er en helt unik foamroller, som du vil blive meget overrasket over. Den kantede skumrulle sætter helt nye standarder for, hvordan du laver myofascial realease/selvmassage.
TRX Rocker® er den eneste af sin slags, som udnytter en særlig måde at foamrolle på - rocking. Det er en yderst effektiv måde at komme HELT i dybden og få løsnet op for ømme, stive muskler, øge blodgennemstrømning og cirkulation i vævet og generelt opnå en afslappet krop og sparke gang i restitutionen.

3 intensitetszoner i samme foamroller

TRX Rocker® er helt karakteristisk i sit design med 3 intensitetszoner, som er helt unikke for denne foamroller. Hver især er ideel til et specifikt område/en specifik måde at lave myofascial release. Giv din krop og dine muskler de bedste betingelser for at blive løsnet op, så du holder dig mobil og godt tilpas. Klar til næste gang træning.

Denne version er 33 cm lang, men du kan også købe den længere udgave, som er 66 cm.

Intensitetszoner:

  • Lav: Velegnet til let massage samt afslapningsteknikker
  • Medium: Højere densitet og højere riller, som giver dybere muskelmassage
  • Høj: "THE EDGE" (kanten) - området, som gør det muligt for dig rigtigt at komme i dybden med særligt ømme triggerpoints og fange nogle af de områder, som måske kan være svære at ramme med en almindelig, cylinderformet foamrollerTestet til at kunne klare en brugervægt op til 158 kg.

TRX Rocker foamroller har flere forskellige hårdheder i samme produkt

Specifikationer
SKU81640070
EAN847585010020