TRX

TRX PRO System (P4) Suspension Trainer

2.399,00 DKK

TRX PRO System (P4) er den profesionelle udgave af TRX Suspension Trainer  og er til dig som er professionel træner, personlig træner, fysioterapeut eller lignende.

Den er opgraderet for at imødekomme behovene hos fitnessprofessionelle og træninscentre eller andre steder hvor der vil være både hårdt brug, men også mange timers undervisning i TRX.

Dette sæt er mere holdbart og mere alsidigt end tidligere versioner af TRX Suspension Traineren. Sættet indeholder alt, hvad du skal bruge for at dine klienter og du selv opnår de bedste resultater.

Du får desuden 1 års gratis TRX Training Club-abonnement, hvor du både finder live-træning hver dag, on-demand træningsvideoer, etc.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Den professionelle udgave af TRX Suspension Traineren, opgraderet design med forstærkning og polstring omkring håndtag, masser af ekstraudstyr, gratis adgang til digitale workouts etc. En oplagt TRX valg for dig, som eventuelt er personlig træner og tilbyder undervisning af klienter, eller til dig der ikke vil gå på kompromis med dit grej.


TRX Pro System (P4) indeholder: 

  • TRX  PRO Suspension Trainer 4.0Den originale kvalitets Suspension Trainer med blandt andet rengøringsvenlige, helstøbte  gummihåndtag, karabin så du kan låse din TRX for at undgå tyveri,  justérbare fodstropper så du kan tilpasse forskellige fodstørrelser og hurtig og nem indstilling af længden med de nye Barrel Locks. 

  • TRX Suspension Anchor: Du kan nemt sætte din TRX Suspension Trainer op overalt med TRX Suspension Anchor.

  • TRX ExtenderBrug dette forlængerstykke, hvis ophængshøjden er over 270 cm eller hvis du skal opsætte din TRX rundt om for eksempel et stort træ eller pæl. 

  • TRX Door AnchorHæng din TRX op i en ganske almindelig dør med door anchor. 

  • TRX Get Started Guide: En kort introduktion til hvordan du sætter TRX' en rigtigt op og kommer godt fra start.

  • TRX Training Club: 1 års gratis adgang til TRX Training Club, hvor du kan finde både live-undervisning og on-demand træninger. 

  • Ekstraumbracconøgle til at låse din TRX Suspension Trainer carabin, samt en opbevaringspose til at holde det hele samlet

TRX til både private og professionelle

TRX Suspension Training er en effektiv og enkelt måde at træne hele kroppen på. Med tyngdekraften og din egen kropsvægt som belastning og træning i dine egne bevægelser, hvor du er ophængt i kun 1 punkt, sikrer du at du altid kommer til at træne med præcis den rette modstand. Alle øvelserne kan meget nemt modificeres så de passer til det niveau du har.

Når du vælger en original TRX Suspension Trainer, har du et træningsredskab i høj kvalitet, der holder i mange år frem og samtidigt reducerer du dit CO2 aftryk og træner miljøvenligt.

TRX Pro Systemet er velegnet til alle, der ønsker at forbedre deres styrke, stabilitet, fleksibilitet og kardiovaskulære fitness. Det er også et populært træningsværktøj blandt professionelle atleter, militærpersonel og first responders, der søger en effektiv og alsidig træningserfaring.

 

 

Specifikationer
SKU81640002
EAN847585006566