TRX

TRX and Resistance Band Training - Digitalt download kursus

350,00 DKK

Deltag på et spændende digitalt kursus i brugen af træningselastikker. Dygtige Zack Van Wagoner guider dig til en masse muligheder for at træne med elastisk modstand.

Lær hvordan du udnytter det maksimale potentiale af træningselastikken - og hjælper din klient til at opnå gode resultater.

Scroll ned og læs detaljer om kursets indhold ↓

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Træningselastikker er et sikkert, effektivt og pladsbesparende træningsredskab at have i værktøjskassen som personlig træner. Det koster ikke alverden, findes i virkelig mange styrker og du kan bruge dem til træning af hele spektret af kunder - lige fra genoptræning, til seniorer, unge, atleter, motionister og professionelle sportsfolk.

Lær at inkludere træningselastikker i din undervisning

På det digitale kursus TRX and Resistance Band Training kan du hente inspiration til, hvordan du inkluderer det i din undervisning.

Du får input til alle aspekter af en træning: opvarmning, præstation og cool-down perioden.

Lær hvordan du udnytter det maksimale potentiale af træningselastikken - og hjælper din klient til at opnå gode resultater. I kurset er et helkropsfokus. Der tages udgangspunkt i de gode bevægelsesstandarder, du kender fra TRX. Det er dog ikke nødvendigt med forudgående viden omkring TRX-træning for at kunne deltage. 

Du vil efter kurset have et større øvelsesbibliotek, som du kan trække på når du skal lave programlægning.

Deltag aktivt og få mest ud af det

Det er et interaktivt kursus, hvorfor du vil få mest ud af det ved aktivt at deltage selv. Derfor anbefales det at du har både en TRX Suspension Trainer og et udvalg af træningselastikker klar, når du går i gang. 


Hvad indeholder kurset:

  • 3 timers digital undervisning
  • kursusmateriale
  • interaktive elementer
  • kursusbevis når du har gennemført hele kurset.

Kurset undervises af virkelig dygtige Zack Van Wagoner, og det foregår derfor på engelsk.

 

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (kursusmateriale, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

*OBSDigitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Kurset skal gennemføres for at du modtager et deltagerbevis.

 

 

 

 

Specifikationer
SKU81640177