TRX Move

TRX Move er letvægtsløsningen, som er perfekt både til rejsebrug og til hjemmetræning. Komplet med TRX Door Anchor, så du nemt kan hænge din TRX op i en dør. Den har tyndere stropper, men er i samme gode, stærke kvalitet. Træn kondition, styrke, balance og smidighed med ét og samme stykke træningsudstyr. Du får træningsinspiration med i købet og gratis fragt til din hoveddør.


Scroll ned og læs mere ↓

995,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Hvad er TRX Move?

TRX Move er den mindste og letteste Suspension Trainer. TRX Move er en letvægts, basis Suspension Trainer, som er af samme originale kvalitet lavet af de stærke materialer, du kender og med alle de brugbare features.
Den er lynhurtigt at sætte op overalt. Det betyder, at du på under 1 minut er klar til en intens workout, som har potentiale til at øge din styrke, få dig i bedre form, blive mere sikker på din balance og endda opnå mere smidighed.

For at få inspiration til din træning med TRX Move får du en øvelsesplakat med dig, sammen med 6 digitale workouts, som du kan downloade og have med dig. TRX Move er så nem at have med, fordi den næsten ingenting fylder.


TRX Move indeholder:

  • TRX Move Suspension Trainer
  • TRX Suspension Anchor
  • TRX Door Anchor
  • 1 TRX-workoutplakat med 2 workouts. 
  • Mesh-pose
  • 6 digitale workouts

 

Køb TRX Move, fordi du gerne vil i gang med at træne TRX og kan se fordelen i den gode pris, eller hav TRX Move som et supplement til din TRX PRO, TRX Tactical Gym eller lignende, f.eks., når du er på ferie.

 

 

Hvordan kan jeg sætte TRX Move op?

Du får jo allerede et TRX Door Anchor med i pakken. Med det kan du bruge en dør som ophængspunkt. Du svinger bare dit døranker over toppen, lukker døren (og låser gerne, så du ikke bliver overrasket af nogen, der åbner døren), klikker din karabiner i loopet og kan gå i gang med at træne. Men du vil også opleve, at du måske skal tilpasse øvelser, fordi du bliver begrænset af ikke at kunne komme ind under dit ankerpunkt.


Hvis du vil have fuld træningsfrihed, så kan du investere i et TRX X-mount som du monterer i et sikkert punkt i loftet. Det kan skrues op i beton, i træ og lignende (det kræver særlige ekspansionsbolte hvis du vælger beton). Så kan du alt. 


Du kan også nemt hænge din TRX op i et træ i haven eller skoven, bruge en bjælke i garagen, udestuen eller ungernes legestativ, eller en lygtepæl ved at bruge det medfølgende Suspension Anchor.

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Move
Din bedømmelse

Vores mest populære