TRX

TRX Move Suspension Trainer

1.099,00 DKK

TRX Move er den mindste TRX, som er perfekt både til rejsebrug og til hjemmetræning.

Komplet med TRX Door Anchor, så du nemt kan hænge din TRX op i en dør. Den har smallere stropper, men er i samme gode, stærke TRX kvalitet. TRX MOVE har lidt mindre fodbøjler end da andre modeller, hvilket gør den ideel til f.eks. TRX Yoga og generelt tii øvrige TRX øvelser hvis du træner uden fodtøj.

Træn kondition, styrke, balance og smidighed med ét og samme stykke træningsudstyr. Du får træningsinspiration med i købet og gratis fragt til din hoveddør.


Scroll ned og læs mere ↓

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Move er den mindste og letteste Suspension Trainer.

TRX Move er en letvægts TRX Suspension Trainer, som er af samme originale kvalitet, fremstillet af de stærke materialer, som også kendetegner de øvrige TRX produkter.
Den er lynhurtigt at sætte op overalt. Det betyder, at du på under 1 minut er klar til træning og kan arbejde med styrke, bedre form, forbedre  balance, stabilitet og mobilitet. 

For at få inspiration til din træning med TRX Move, får du en øvelsesplakat med dig, TRX Move er så nem at have med, fordi den næsten ingenting fylder.

TRX Move indeholder:

  • TRX Move Suspension Trainer

  • TRX Suspension Anchor

  • TRX Door Anchor

  • 1 TRX-workoutplakat med 2 workouts. 

  • Opbevaringspose

TRX Move er et godt valg, fordi du gerne vil i gang med at træne TRX, eller have TRX Move som et supplement til din TRX PRO, TRX Tactical Gym eller lignende, f.eks., når du er på ferie.

Hvordan kan jeg sætte TRX Move op?

Du får jo allerede et TRX Door Anchor med i pakken. Med det kan du bruge en dør som ophængspunkt. Du sætter dit døranker over toppen, lukker døren (og låser gerne, så du ikke bliver overrasket af nogen, der åbner døren), klikker din karabin i loopet og kan gå i gang med at træne. Du vil opleve, at du måske skal tilpasse øvelser, fordi du bliver begrænset af ikke at kunne komme ind under dit ankerpunkt.

Hvis du vil have fuld træningsfrihed, så kan du investere i et TRX X-mount som du monterer i et sikkert punkt i loftet. Det kan skrues op i beton, i træ og lignende (det kræver særlige ekspansionsbolte hvis du vælger beton).

Du kan også nemt hænge din TRX op i et træ i haven eller skoven, bruge en bjælke i garagen, udestuen eller ungernes legestativ, eller en lygtepæl ved at bruge det medfølgende TRX Suspension Anchor.

 

 

Specifikationer
SKU81640007
EAN847585009420