TRX

TRX Medicinbold-2,7 kg (6 lbs)

Tilbudspris 275,00 DKK Regulær pris 550,00 DKK
TRX Medicine Ball er fyldt med skum, grus og uld. Den mest populære medicinbold til alle typer af workouts.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Medicinbold fra TRX


TRX Medicine Ball
anvendes ofte i genoptræning og styrketræning, hvor plyometrisk vægttræning øger den eksplosive kraft. Diameteren på 25 cm vil passe til de fleste, da netop diameteren skal matche skulderpartiet. TRX Medicinbolden er lavet af læder, så den holder i syningen. 


Hvilken medicinbold størrelse skal jeg vælge? 

Hvilken størrelse medicinbold skal jeg vælge? Det kommer an på, hvad du skal bruge din medicinbold til og hvordan dit niveau er nu. Du kan starte ud i den lavere ende og efterhånden, som du kommer i bedre form, kan du opgradere helt op til den tungeste medicin ball på 5,4 kg. Der er derfor også en medicinball til din hjemmetræning eller udstyr til det ambitiøse fitnesscenter. 

Hos activeaid forhandler vi medicinbolde i følgende vægtklasser:

  • 1,8 kg
  • 2,7 kg
  • 3,6 kg
  • 4,5 kg
  • 5,4 kg Hvorfor skal jeg træne med medicinbolde?

Hvis du vil træne mere effektivt og helkrops-orienteret, end du fx kan i statiske træningsmaskiner, så er det et super tip at tilføje en medicinbold til din træning. Træn i alle kroppens bevægelsesbaner, udfordre dine musklers reaktionsevne, din koordination, din balance og så videre. Træning med medicine balls kan være sjovt og meget udfordrende. 


Eksplosiv styrketræning med medicinbold

Vil du træne eksplosiv styrketræning, så er medicinbolde et effektivt træningsredskab, som let kan tages med i din daglige træning. Med medicinbolden kan du lave kropsvægtsøvelser med belastning, fx mavebøjninger eller squats med kast mod mur, etc. for at forbedre din udholdenhed, eksplosivitet og corestyrke.  


TRX Medicinbolden
 er super holdbar og nem at holde ved – selv når du sveder. Så du skal bare give den gas med din træning. Medicinbolden er på det seneste blevet et superpopulært træningsredskab, som du kan finde i både fitnesscentret, sportsklubber og i blandt hjemmetræningsudstyret på privaten.

 

 

 

Specifikationer
Vægt2,7 kg (6 lb)