TRX

TRX Invizi-mount Ophæng

299,00 DKK

TRX Invizi-Mount er en smart ophængsløsning - oplagt til det private hjem.

Med det kan du lave et sikkert ankerpunkt, når du skal træne og gemme det væk fx bag et billede, når du ikke træner. Det er nemlig udformet, så du kan bruge det som ophæng til et billed. Så kan ingen se, at du faktisk hænger din TRX op og træner inde i stuen. En meget mere diskret løsning end fx en krog i loftet eller et TRX X-Mount.

Grå med sort løkke.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Invizi-mount

Her har du et multifunktionsophæng især til brug i dit private hjem. TRX Invizi-mount er beregnet til at blive monteret på væggen og er udformet, så du efter træning kan bruge den til at hænge et billede eller lignende op på. En meget diskret løsning.
TRX Invizi-Mount er et super fint alternativ til din daglige hjemmetræning.

  • Kan også monteres i beton (kræver tilkøb af ekspansionsbolte)

  • Komplet med træ-skruer til ophæng.

  • Mål: 15cm x 5cm

Hvilke andre måder kan jeg sætte min TRX op?
En af bestsellerne er helt klart vores TRX X-mount. Det findes i 2 farver - hvid og grå. Med dette kan du skabe et ankerpunkt i loftet - og derved få den mest optimale træningszone, hvor du ikke bliver begrænset af pladsen og kan arbejde ind under ophængspunktet. Du kan også investere i et TRX Suspension Anchor, så du kan sætte din TRX op i et træ i haven, i et gyngestativ eller lignende. Langt de fleste versioner af TRX Suspension Traineren har netop et Suspension Anchor inkluderet i pakken. Men du kan også tilkøbe det.

Se alle TRX-ophængsløsninger her.

 

Specifikationer
SKU81640113
EAN847585013410