TRX Home 2

TRX Home 2 er perfekt, hvis du vil i gang med at træne TRX derhjemme. Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at komme stærkt i gang. Tag din TRX-træning med udenfor, på rejsen eller træn derhjemme i stuen. Træn ved hjælp af egen kropsvægt.

Incl. 1 mdr. medlemsskab af TRX Training Club (on-demand og live-undervisning!)

1.549,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX HOME 2 Suspension Trainer - træn hjemme


Med TRX-træning kan du opbygge en stærk core, forbedre din smidighed og fokusere på din udholdenhed og generelle styrke. Bliv fit og stærk på en sjov måde, hvor du, udelukkende ved hjælp af egen kropsvægt, kan træne hele kroppen igennem. TRX-træning er den oplagte træningsform for alle fitnessniveauer og aldre. Du tilpasser bare din træning til præcis dit niveau.


TRX Home2 er perfekt til hjemmetræning

Meget er sket siden den første slyngetræner blev opfundet af Navy Seal, Randy Hetrick, og i dag ligger der rigtig mange timer og rigtig meget specialiseret viden bag TRX Suspension Traineren. Med TRX Home 2 er der kredset om detaljerne.


Justérbare fodstropper

TRX Home har justerbare fodstropper. Det betyder, at det bliver meget nemmere at indstille din TRX, så den passer 100% til din krop. Fx kan os med små fødder få stor glæde af netop denne feature, fordi vi nu ikke så let smutter igennem ved fx. TRX Mountain Climbers. Med stærk velcro kan du indstille størrelsen på fodstropperne.


Bløde, forede håndtag

TRX Home 2 er blevet foret på strategisk punkter, så du ikke risikerer at skære dig på nylonstropperne, når du er i gang med at træne.


30 dages gratis adgang til TRX Training Club

Det kan være rigtig rart at have træningsinspiration. Det har du heldigvis lige ved hånden, for du får 30 dages gratis adgang til TRX Training Club-universet, hvor du finder et væld af træningsinspiration i form af videoer, guides, etc.


Hvad indeholder TRX Home2 Kit?

  • TRX Home Suspension Trainer
  • Suspension Anchor
  • Door Anchor (så du kan bruge en dør som et ophængspunkt)
  • Plakat med øvelser 
  • 1 mdr. gratis medlemsskab af TRX Training Club med live-undervisning og on-demand træning
  • Mesh-opbevaringspose

 

Hvilken TRX skal jeg vælge?

Vi har meget at vælge imellem. Du får altid højeste kvalitet - det er bare at bestemme sig for, hvilken TRX der passer bedst til dig behov. Se alle TRX Suspension Trainers her.

Hvordan kan jeg sætte min TRX op?

Indenfor:
Der medfølger et TRX Door Anchor, når du køber TRX Home 2. Det betyder, at du kan bruge en dør som ophængspunkt. Slå dørankeret over toppen af døren og luk den, klik TRX-karabineren i loopet og træn. Du skal måske tilpasse nogle øvelser, da du ikke har så meget plads og ikke kan komme ind under ankerpunktet.

Vil du have fuld bevægelsesfrihed, så tilkøb TRX X-mount som du monterer i et sikkert punkt i loftet. Sæt det op i beton, i træ og lignende (beton kræver særlige ekspansionsbolte). Du kan også vælge et TRX Invizi-mount, hvis du gerne vil have en mere diskret løsning.

Udenfor:
Brug det medfølgende TRX Suspension Anchor til at sætte TRX op i et træ i haven eller skoven, over en bjælke i udestuen, i en lygtepæl eller et legestativ. Se på youtube, hvordan du sætter TRX op i et træ.

 

Sæt TRX Home2 op i en dør med Door Anchor

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Home 2
Din bedømmelse

Vores mest populære