TRX

TRX Home 2 Suspension Trainer

1.999,00 DKK

TRX Home 2 er det perfekte valg, når du vil i gang med at træne TRX derhjemme. Sættet indeholder alt, hvad du behøver for at komme stærkt i gang. Tag din TRX-træning med dig på rejsen eller lige der hvor du er, udelukkende ved hjælp af din egen kropsvægt.

Inkluderer 1 mdr. medlemsskab af TRX Training Club (on-demand og live-undervisning!)

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Home2 kit indeholder:

  • TRX Home2 Suspension Trainer

  • Suspension Anchor

  • Door Anchor (så du kan bruge en dør som et ophængspunkt)

  • Plakat med øvelser 

  • 1 mdr. gratis medlemsskab af TRX Training Club med live-undervisning og on-demand træning

  • Opbevaringspose

Specielt for TRX Home2:

Justérbare fodstropper
TRX Home2 har justerbare fodstropper. Det betyder, at det bliver lettere at lave mere effektive øvelser på gulvet med ryggen til ophængspunktet. Eksempelvis vil du i mange liggende TRX øvelser, bedre kunne aktivere hele bagsiden, når du kan presse hælen tilbage mod håndtaget.

Bløde, forede håndtag
TRX Home 2 er foret over håndtagene, så du på den måde, undgår at skrabe nylonstropperne op ad armene. 

30 dages gratis adgang til TRX Training Club
Kom godt igang med din træning med træningsinspiration. Det har du lige ved hånden, for du får 30 dages gratis adgang til TRX Training Club, som er et virtuelt træningssted hvor du finder et væld af træninger, både til download og i form af live træninger.

TRX HOME 2 Suspension Trainer - er den mest solgte TRX Supsension Trainer.
Med en TRX Suspension Training træner du bevægelse, og træner for at blive stærkere, mere smidig, få bedre udholdenhed og bedre stabilitet og balance. Du træner med din egen kropsvægt som belastning og uanset hvilken øvelse du vælger, vil hele din core være aktiveret. Derfor bliver TRX Suspension Training meget effektivt og du lærer hurtigt din krop at tilpasse sig teknik og ændre din træningsbelastning, så det stemmer med dit niveau i alle øvelserne.

TRX Home2 er perfekt til hjemmetræning
Meget er sket siden den tidligere Kaptajn i NAVY SEAL Randy Hetrick, konfigurerede den første version af en TRX til sit team, så de kunne holde sig i fysisk god form. I dag ligger der rigtig mange timer og rigtig meget specialiseret viden bag TRX Suspension Traineren der mere er et træningsredskab end bare en træningsslynge. 

 

 

Specifikationer
SKU81640006
EAN847585006870
Andre har også købt