TRX 3: Group Training course (TRX GTC)

Som holdinstruktør arbejder du med høj kompleksitet - alene fordi der typisk er mange individuelle målsætninger og niveauer hos deltagerne på samme hold. Samtidig forventer holddeltageren at opleve et individuelt passende niveau og at blive bemærket og coachet.


TRX Group Training Course lærer du, hvordan du skaber en effektiv træning på hold, hvor din hands-on viden omkring coaching formår at tilpasse træningen til den enkelte - uden at miste fokus på gruppen som helhed. Kurset er ikke et begynderkursus og forudsætter, at du er vant til at undervise på hold og har grundlæggende kendskab til TRX-Suspension Training og TRX-øvelser (viden du opnår på TRX STC).


Scroll ned og læs mere.

1.800,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Group Training Course


Dette kursus er for dig, der er vant til at undervise på hold, og som er bekendt med TRX Suspension Training. Nu giver vi dig værktøjer til i høj grad at tilpasse træningen til den enkelte uden at miste fokus på hele holdet.
Som holdinstruktør forventes det af dig, at du ser hver deltager, retter hver deltager og tager hensyn til den enkelte. Derfor er det vigtigt at have de nødvendige coaching redskaber, så du kan imødekomme disse forventninger samtidig med, at du ikke mister fokus på hele gruppen.
Som instruktør for en gruppe er kompleksiteten høj, men derfor skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten for dine deltagere. 


Krav
:
Deltagelse på GTC-kurset forudsætter, at du har god erfaring i at træne med TRX Suspension Trainer eller som minimum har deltaget på vores TRX STC-kursus eller det tidligere TRX GSTC-kursus.


På TRX Group Training-kursus lærer du blandt andet

  • Korrekt brug af TRX Group Coaching elementer i holdtræning
  • Undervise og udøve 2 TRX holdformater (Fit og Strong)
  • At undervise og guide (coache) såvel et helt hold som den enkelte deltager
  • Cueing-teknik, så du kan guide dit hold kort, præcist og effektivt

 

Kursusmateriale: Du får udleveret en kursusmanual på kursusdagen. Materialet er på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.

Yderligere informationer: Vores kurser finder sted fra kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er noteret. Du vil i ugen op til kurset modtage en mail med praktiske informationer, så du er klar til at komme på kursus. 

 

OBS: Tilmelding er bindende

 

 

 

 

Kurser, der skal faktureres virksomheder, tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. Akkrediteringer: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.0, NSCA 0.8, PTA Global 7.0, Can Fit Pro 4.0, REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs)

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX 3: Group Training course (TRX GTC)
Din bedømmelse

Vores mest populære