Kursuspakke Tilvalg: TRX 2 (TRX FTC) og TRX 3 (TRX GTC)

Opgradering af din viden med TRX FTC & GTC
Har du allerede TRX STC og vil du mere med din undervisning? Har du interessen i at dykke dybere ned i et kursusudbud af gennemarbejdet indhold sat sammen af nogle af branchens skarpe hjerner? Det næste naturlige step er at tage TRX 2 (TRX FTC) og TRX 3 (TRX GTC), som hver især giver dig helt nye perpektiver på TRX-træning og bevægelse i det hele taget. Så bliver du også klar til at kunne deltage på certificeringskurset TRX AGTC, når vi udbyder det igen.

Med tilvalgspakken booker du 2 kurser på én gang og få rabat.


Scroll ned og læs mere ↓

2.800,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Tilvalgspakke med TRX FTC & TRX GTC-kurserne


TRX-tilvalgspakken er for dig, som allerede har deltaget på TRX STC og gerne vil videre med vores kursusrejse. Med TRX FTC og TRX GTC får du den komplette pakke for at kunne implementere TRX bevægelsesbaseret træning og coaching i din træning. Din viden bliver løftet et niveau højere op, og der vil falde en masse brikker på plads - selv hvis du er en erfaren TRX-underviser i forvejen.


Du får disse 2 TRX-kurser med rabat
:

 

Hvad sker der på TRX Functional Training Course?

TRX FTC er det oplagte kursus at tage efter TRX STC-kurset. Her får du nemlig sat alt det du lige har lært ind i en større kontekst og får redskaber, der gør dig til en bedre underviser - både i og ude af stropperne. Vi tager udgangspunkt i de standarder du har lært, og arbejder videre med at tilføre disse grundlæggende bevægelsesbaserede træningsteknikker til andre træningsredskaber, som fx. Kettlebells, TRX Rip Trainer, Battle Ropes, sandsække og mere.


Hvad sker der på TRX Group Training Course?

Det kan være en udfordring at undervise større grupper - især, hvis de har forskelligt udgangspunkt/niveau. Det forventes, at du "ser alle deltagere", retter og tager hensyn. På TRX GTC bliver du udfordret i din måde at coache og være facilitator af en god workout. Du lærer at coache hele salen og få alle med, så de går fra dine timer med en god oplevelse i bagagen. Det er ikke et begynderkursus, og det kræves derfor som minimum, at du har deltaget på TRX STC-kurset. 

 

OBS: Tilmelding er bindende.


Ekstra information: Vi afholder kursus mellem kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er oplyst. For at du skal være helt klar modtager du i ugen op til kursusstart en e-mail med praktiske informationer omkring kurset. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Kursusmanual
Du udleveret en kursusmanual på kursusdagen. Materialet er på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.

Kurser, der skal faktureres virksomheder, tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. Akkredittering: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.5, NSCA 0.8, Can Fit Pro 4.0, NESTA 0.8, PTA Global 7.0, ISSA 7.0, IYCA 3.5 , REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs)

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kursuspakke Tilvalg: TRX 2 (TRX FTC) og TRX 3 (TRX GTC)
Din bedømmelse

Vores mest populære