TRX

TRX 2: Functional Training course (TRX FTC)

1.800,00DKK

Med udgangspunkt i TRX Suspension Training vil vi med dette kursus give dig flere coaching redskaber at arbejde med.

TRX Functional Training Course får du udbygget den viden og de færdigheder, som du har erhvervet dg på TRX Suspension Training Course (TRX STC). Med udgangspunkt i de grundlæggede bevægelser du lærte her, samt første coaching redskab NAPSMR, udvider vi med yderligere coaching teknikker og overfører standarderne for de grundlæggende bevægelser til andre træningsredskaber. Du vil derfor komme til at arbejde med eksempelvis kettlebells, vægtstænger, TRX Rip Trainer, Power Bags, Battle ropes.
Uanset hvilket redskab vi arbejder med, så er standarden den samme for en given bevægelse, og vi bruger coaching teknikker til at rette klassiske fejl vi ser i øvelserne.


Scroll ned og læs mere om TRX Functional Training Course

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Functional Training Course

TRX Functional Training Course (TRX FTC) introducerer nye vilkår for at arbejde med styrke, fart, kraft og udholdenhed ved at integrere flere funktionelle træningsredskaber. Du vil lære, hvordan du effektivt leder en cirkeltræning, der er bygger på bevægelsesbaseret træning, og hvor du bruger op til syv forskellige træningsredskaber inklusiv TRX Suspension Trainer og TRX Rip Trainer.

Denne circuit workout vil være for grupper af enhver størrelse.


TRX FTC-kurset giver dig forudsætninger for at:

  • Overføre standarden for de grundlæggende bevægelser til andre træningsredskaber

  • Cue kort og præcist til dine holddeltagere/klienter

  • Identificere og rette klassike fejl i øvelser uanset bevægelse og træningsredskab
  • Undervise effektivt på cirkeltræning eller træning i mindre grupper, som inkluderer TRX-redskaber og andre træningsredskaber  

 

Kursusmateriale: Du får udleveret en fysiske kursusmanual på kursusdagen. 

Ekstra info: Som hovedregel afholder vi vores kurser mellem kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er oplyst. I ugen op til kursusstart vil du få en e-mail med praktiske informationer, så du er klar til at komme på kursus. 

Tilmelding er bindende.

Kurser der skal faktureres virksomheder tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. Akkredittering: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.5, NSCA 0.8, Can Fit Pro 4.0, NESTA 0.8, PTA Global 7.0, ISSA 7.0, IYCA 3.5 , REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs)

Persondatapolitik:

Vær opmærksom på, at vi registrerer og vidergiver de personoplysninger til TRX Training, som er nødvendige for at kunne sende kursusinformationer til dig, når du er tilmeldt vores kurser, kunne udstede kursusbeviser samt sende dig den e-mail-kommunikation, som er nødvendigt for at informere dig omkring kurset.