TRX 2: Functional Training course (TRX FTC)

Med udgangspunkt i TRX Suspension Training vil vi med dette kursus gøre dig til en bedre coach uanset hvilket træningsredskab, der arbejdes med.

TRX Functional Training Course får du udbygget den viden og de færdigheder, som du har erhvervet dg på TRX Suspension Training Course (TRX STC). Med udgangspunkt i de standarder du lærte her, bygger vi på både din instruktørteknik og de bevægelsesbaserede træningsteknikker. Vi inddrager træningsredskaber som for eksempel kettlebells, vægtstænger, TRX Rip Trainer, Power Bags, Battle ropes og mere - og giver dig effektive stationstræningsformater, som du kan anvende direkte i din undervisning af hold og klienter. 

Det er ikke målet, at du skal være ekspert på redskaberne, men at du bliver supergod og sikker på bevægelsen. På den måde vil du altid kunne samle et nyt træningsredskab op og tilføje det til din undervisning på kompetent vis. 


Scroll ned og læs mere om TRX Functional Training Course

1.800,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Functional Training Course


TRX Functional Training Course (TRX FTC) introducerer nye vilkår for at arbejde med styrke, fart, kraft og udholdenhed ved at integrere flere funktionelle træningsredskaber. Du vil lære, hvordan du effektivt leder en cirkeltræning, der er bygger på bevægelsesbaseret træning, og hvor du bruger op til syv forskellige træningsredskaber inklusiv TRX Suspension Trainer og TRX Rip Trainer.

Denne circuit workout vil være for grupper af enhver størrelse.


TRX FTC-kurset giver dig forudsætninger for at:

  • Gennemføre avanceret TRX-træning
  • Benytte TRX Rip Trainer i holdtræning
  • Benytte TRX Suspension Trainer i holdtræningen
  • Cue kort og præcist til dine holddeltagere/klienter
  • Undervise effektivt på cirkeltræning eller træning i mindre grupper, som inkluderer TRX-redskaber og andre træningsredskaber  

 

 

 

Kursusmateriale: Du får udleveret en kursusmanual til dig på kursusdagen. Den kan du have som opslagsværk forevigt og selv tilføje dine egne notater i løbet af undervisningsdagen. 

Ekstra info: Som hovedregel afholder vi vores kurser mellem kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er oplyst. I ugen op til kursusstart vil du få en e-mail med praktiske informationer, så du er klar til at komme på kursus. 

Tilmelding er bindende.

 

Kurser der skal faktureres virksomheder tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. Akkredittering: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.5, NSCA 0.8, Can Fit Pro 4.0, NESTA 0.8, PTA Global 7.0, ISSA 7.0, IYCA 3.5 , REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs)

Persondatapolitik:

Vær opmærksom på, at vi registrerer og vidergiver de personoplysninger til TRX Training, som er nødvendige for at kunne sende kursusinformationer til dig, når du er tilmeldt vores kurser, kunne udstede kursusbeviser samt sende dig den e-mail-kommunikation, som er nødvendigt for at informere dig omkring kurset.

 

 

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX 2: Functional Training course (TRX FTC)
Din bedømmelse

Vores mest populære