TRX

TRX Force Trainer Course

2.200,00 DKK

Med TRX FORCE level2 kurset, får du en markant overbygning til både dit øvelsesbibliotek af mere avancerede TRX øvelser men i høj grad også teknikker.

Dem skal du bruge, når du skal tilrettelægge progression til dine holddeltagere, eller når du møder en deltager, der har overskud og bevægelsekvalitet til at bygge mere progression på, end de øvrige deltagere har.

 

Scroll ned og læs flere detaljer  

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Force Trainer Course - avanceret kursus

TRX FORCE level2 kurseter en overbygning til din TRX STC og TRX GTC. Dette kursus er oprindeligt tiltænkt Militær Fysiske Trænere når de skal træne mindre eller mellemstore grupper af soldater. 

Men indholdet i dette kursus er så værdifuldt, at vi også har udbudt det til den civile verden. Så du skal altså ikke have en militær baggrund eller træne soldater for at deltage. Du skal blot være indstillet på, at det bliver en dag med specielt fokus på de mere udfordrende øvelser i praksis. Vi anvender stadig F.L.A.C. og NAPSMR systemerne og du får lejlighed til at prøve at undervise andre og få noget feedback på, hvordan du kan styrke dine egne færdigheder.

Hvad får jeg ud af TRX Force-kurset?

Udgangspunktet i dette kursus er 12 ugers TRX FORCE Tactical Conditioning Program. Vi bryder det ned i detaljer og arbejder derudover med flere og mere avancerede øvelser. Så dykker vi ned i detaljerne i de grundlæggende bevægelser og ikke mindst hvorfor og hvornår du anvender øvelserne. Det sætter dine deltagere i stand til, faktisk af mestre øvelserne, når du bygger dem succesfuldt op til, at kunne udføre dem med fokus på den rigtige teknik og detaljen i kvaliteten. Der bliver endvidere sat fokus på dine færdigheder som underviser og du får lov til at undervise resten af holdet, hvorefter du vil modtage feedback og hvilke fokuspunkter du kan bruge til din videre udvikling.

Kursets 4 hovedmål er:

  • Udføre og undervise andre i, at opsætte en TRX i forskellige ophængsmuligheder

  • Demonstrere og instruere andre i at modificere øvelsernes intensitet, for at tilpasse dem til forskellige niveauer.

  • Demonstrere dine egne færdigheder i udførelse af øvelserne i TRX FORCE Tactical Conditioning Program.

  • Anvende øvelser og workouts fra TRX FORCE Tactical Conditioning Program, til træning af små og mindre hold.


Kursusmateriale
:

Du får udleveret en TRX FORCE kursus level2 manual indeholdende alle de øvelser som bliver gennemgået på dagen. Du får desuden adgang til TRX FORCE-app, som indeholder 12 ugers progressiv træning samt et omfattende øvelsesbibliotek.

Forudsætninger

TRX Force Trainer Course er et level 2 kursus og dermed ikke et begynderkursus. Det er en fordel, hvis du har et TRX STC-kursus i forvejen, da der tages udgangspunkt i, at du har godt styr på dine basisøvelser og gerne også undervisningsteknikker.

Tilmelding er bindende.


Kurser , som skal faktureres til en virksomhed tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. 

Akkrediteringer: CESs: ACE 0.8, NASM 0.8, AFAA 8.0, canfitpro 4.0, PTA Global 7.0, SkillsActive REPS 8.0, (ACSM accepts ACE CECs).