TRX

TRX for Yoga Course - digitalt download kursus

670,00 DKK

Lær mere om hvordan du kan indarbejde Yoga-elementer i din TRX-træning - eller omvendt bruge TRX som en aktiv del af din Yoga-praksis. Udvid dit øvelsesbibliotek, så du kan arbejde mere med din mobilitet, styrke og stabilitet.

Tag det digitale inspirationskursus online når det passer dig.

Scroll ned og læs mere

 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX for Yoga - digitalt kursus


TRX for Yoga Digital Course får du en masse brugbar inspiration til, hvordan du kan implementere TRX i din Yoga-praksis eller omvendt - få inspiration til at indføre yoga-elementer i din TRX Suspension Training. Du kan tage dette digitale kursus præcis når det passer dig.

Det primære formål er at udvide dit øvelsesbibliotek til også at omfatte yoga-inspirerede øvelser, så du kan arbejde yderligere med at fremme mobilitet, stabilitet og styrke. Det er en stor fordel, at du har forudgående kendskab til Yoga, men på ingen måde et krav.

Efter TRX for Yoga Digital Course vil du:

  • forstå fordelene og være i stand til at udføre yoga-sekvenser, hvor du bruger en TRX Suspension Trainer
  • udforde din Yoga-praksis med brug af TRX Suspension Trainer
  • kunne bruge din TRX til f.eks. at lave dybere stræk eller mere udfordrende Yoga-poses
  • have lært en masse yoga-inspirerende TRX-øvelser 


KURSUSMATERIALER
:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (Kursusmanual, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

KURSUSNOTER: Du skal gennemføre hele kurset for at modtage et kursusbevis. Digitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk.

 

Specifikationer
SKU81640173